Hotell i Napoli

Hotel Royal Continental

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

God beliggenhet og mye å gjøre

Med totalt 397 rom er Hotel Royal Continental et av de største hotellene i In-Italias katalog. Det ligger perfekt til midt på havnepromenaden og har en fantastisk utsikt mot havet og Castel dell'Ovo. Langs promenaden og i lokalområdet finner du restauranter og barer som serverer typiske napolitanske retter. Beliggenheten er ideell for utforsking av byen.

Mange av Napolis største severdigheter ligger i gangavstand fra hotellet, deriblant Piazza del Plebiscito, den berømte operaen San Carlo, kongeslottet og Galleria Umberto, som er det berømte kjøpesenteret fra slutten av 1800-tallet der du bl.a. finner et godt utvalg av motebutikker. I samme område ligger den berømte kaféen Café Gambrinus, samt handlegaten Via Toledo. Et kvarters gange fra hotellet ligger de mange båtene som hver dag forbinder Napoli med øyene Capri, Ischia og Procido - for ikke å glemme byen Sorrento.

Skjem deg selv bort på takterrassen

Tilbake til hotellet, hvis service og fasiliteter tilhører Napolis toppklasse. På takterrassen finner du hotellets største pluss, nemlig utendørsbassenget med en fantastisk utsikt over Napolibukten, byens tak og vulkanen Vesuv. Her kan du nyte livet på en solseng med en god bok hvis du vil ta en pause fra storbyens pulserende liv. Det er naturligvis også en bassengbar her som serverer forfriskninger og snacks. Hotellet har også en restaurant som serverer både lokale og internasjonale retter. Om sommeren er det mulighet for å spise frokost på takterrassen der du kan starte dagen med havutsikt og en god cappuccino. Frokostbufféten tilbyr et stort utvalg av produkter. I lounge-området er det også en bar der du kan få forfriskninger og snacks i løpet av dagen.

Hvis du er på forretningsreise er du også i gode hender, for hotellet tilbyr naturligvis alle den servicen du måtte ha bruk for, inkludert møterom og konferanse-fasiliteter. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Hvis du er av den aktive sorten er det et lite treningsrom her, samt mulighet til å bestille massasje og andre velvære-behandlinger. Resepsjonen hjelper deg gjerne med de forskjellige ønskene du måtte ha slik at oppholdet ditt blir så behagelig som overhodet mulig. Dette gjelder selvfølgelig også hvis du ønsker hjelp til å planlegge dagene dine i selve Napoli. Det er også mulig å leie sykkel, men vi gjør oppmerksomme på at trafikken i Napoli er litt utenom det vanlige sammenlignet med det de fleste syklister er vant til.

Les mer om Hotel Royal Continental

Klassiske og moderne rom

Hotellet har ca. 400 rom i forskjellige kategorier som alle er innredet i klassisk eller mer moderne stil. Noen av rommene har balkong med utsikt over Napoli-bukten, mens andre har utsikt mot byen eller en intern bygård. Alle rommene har aircondition, satellitt-tv, Wi-Fi, safe, minibar, telefon og eget bad med toalett, dusj og hårføner.

Les om rommene på Hotel Royal Continental

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Royal Continental

Les personlige anmeldelser av Hotel Royal Continental som ligger i Napoli. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Royal Continental. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Royal Continental

Bedømmelse av Hotel Royal Continental

Les mer

Bedømmelse av Hotel Royal Continental

Les mer
 
search map