Hotell i Napoli

Hotel Il Convento

En av Junior Suite Romantica-terrassene
 
Hotel Il Convento er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Il Convento er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Napoli her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det er her i Det Spanske Kvarteret dere virkelig får oppleve den livlige, fargerike, autentiske, tettpakkede og folkelige siden av Napoli. Hotellbygningen er - som resten av strøket - fra 1600-tallet, og drives av Maria Chiara. Hun har preget hotellet med sin forkjærlighet for antikviteter, og gjort det til et hjemmekoselig og unikt kryppinn.

La storbyferien begynne

Hopp på bussen fra flyplassen direkte til Teatro San Carlo og spaser de resterende 500 metrene til hotellet mens dere absorberer den folkelige stemningen. Dersom dere kommer med bil er det bare å kjøre helt frem til hotellet, lasse av bagasjen og parkere i det nærliggende parkeringshuset som har rabattavtale med hotellet (pris avhenger av bilens størrelse). Tre over den historiske dørstokken på hotellet og rett inn i resepsjonen, og videre inn til en liten krok som huser hotellets bar. Oppe i andre etasje finner dere to stemningsfulle frokostrestauranter med mange historiefortellende antikviteter, der frokostbuffeten blir servert hver morgen. Ellers er hotellet udtstyrt med heis og gratis Wi-Fi (både i fellesområdene og på rommene).

Les mer om Hotel Il Convento

Bestill deres hotellopphold i autentiske Napoli

Kom tett på Napolis pulserende hverdagsliv med et opphold i det livlige Spanske Kvarteret. Føl dere som hjemme blant Maria Chiaras antikviteter og koselige innredning på Hotel Il Convento. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Les om rommene på Hotel Il Convento

Sjul teksten
 
 
search map