Hotell i Napoli

Hotel Chiaja

 
Hotel Chiaja er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Chiaja er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Napoli her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bedre plassering er vanskelig å finne

Enten det er første eller tiende gang du skal til Napoli, er det vanskelig å finne en bedre beliggenhet enn Via Chiaia, der du finner Chiaja Hotel de Charme. Du bor et steinkast fra Slottet, Operaen, handlegaten Via Toledo, den verdensberømte kafé Gambrinus, men også nær det arkeologiske museet og alle byens andre severdigheter. Den fine strandpromenaden ligger også bare noen få minutters gange fra hotellet ditt, det er også lett tilgang til de mange fergene som blant annet seiler til øyene Capri, Procida og Ischia. Chiaia området er kjent for den gode atmosfæren og den hjelpsomme lokalbefolkningen, og det er en av de fineste shoppingområdene i Napoli.

Lady & Landstrykeren

Hotellet fikk ikke navnet sitt for ingenting. For det første er det et sjarmerende område der du raskt kommer til å tenke på Lady & Landstrykeren, med klesvask i gatene og sjarmerende restauranter. Det er også et sjarmerende hotell som ligger i et av Napolis eldre boligeiendommer, hvor det er tilgang til hotellet gjennom en gårdsplass. Innredet i herskapelig stil, hvor det legges vekt på de små detaljene. Hotellet har heis, resepsjon, en liten bar, frokostrom, aircondition og trådløst internett.

Les mer om Hotel Chiaja

Sjarmerende men enkle rom

De 27 rommene er sjarmerende, men ganske enkelt innredet i klassisk stil og har TV, telefon, safe, aircondition, wifi og bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

Les om rommene på Hotel Chiaja

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Chiaja

Les personlige anmeldelser av Hotel Chiaja som ligger i Napoli. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Chiaja. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Chiaja

Les mer
 
search map