Hotell i Napoli

Hotel Chiaja

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Bedre plassering er vanskelig å finne

Enten det er første eller tiende gang du skal til Napoli, er det vanskelig å finne en bedre beliggenhet enn Via Chiaia, der du finner Chiaja Hotel de Charme. Du bor et steinkast fra Slottet, Operaen, handlegaten Via Toledo, den verdensberømte kafé Gambrinus, men også nær det arkeologiske museet og alle byens andre severdigheter. Den fine strandpromenaden ligger også bare noen få minutters gange fra hotellet ditt, det er også lett tilgang til de mange fergene som blant annet seiler til øyene Capri, Procida og Ischia. Chiaia området er kjent for den gode atmosfæren og den hjelpsomme lokalbefolkningen, og det er en av de fineste shoppingområdene i Napoli.

Lady & Landstrykeren

Hotellet fikk ikke navnet sitt for ingenting. For det første er det et sjarmerende område der du raskt kommer til å tenke på Lady & Landstrykeren, med klesvask i gatene og sjarmerende restauranter. Det er også et sjarmerende hotell som ligger i et av Napolis eldre boligeiendommer, hvor det er tilgang til hotellet gjennom en gårdsplass. Innredet i herskapelig stil, hvor det legges vekt på de små detaljene. Hotellet har heis, resepsjon, en liten bar, frokostrom, aircondition og trådløst internett.

Les mer om Hotel Chiaja

Sjarmerende men enkle rom

De 27 rommene er sjarmerende, men ganske enkelt innredet i klassisk stil og har TV, telefon, safe, aircondition, wifi og bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Stelle Hotel The Businest

Napoli, Campania

Grand Hotel Europa

Napoli, Campania

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

search map