Hotell i Napoli

Hotel Art Resort Galleria Umberto

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Et glasshus som er en konge verdig

De fleste som har vært i Napoli kjenner den imponerende shoppingarkaden med det enestående glasstaket Galleria Umberto. Det ble bygget på slutten av 1800-tallet og ble oppkalt etter den italienske kongen Umberto I. Formålet var å kombinere forretninger, kaféer og sosialt liv, og slik er det fortsatt. I de øverste etasjene ble det innredet privat beboelse, og der er i en av disse herskapsleilighetene at Hotel Art Resort Galleria Umberto er innredet. Her kan du bo som grevinner og hertuger - eller altså nesten som en konge.

Historisk sus

Å bo på Hotel Art Resort Galleria Umberto er nesten som å bo på et museum. Stilen er barokk, og de mange silkemøblene er flankert av tunge gardiner, krystallysekroner, store speil og kunstverker av alle slag. Frokosten inntar du med utsikt over det store glasstaket. Hotellet har også sin egen terrasse som vender ut mot selve gallerier, og er avskjermet av imponerende søyler med korintiske hovedsteder. Her kan du virkelig fornemme det historiske suset mens du nyter en drink etter dagens opplevelser.

Les mer om Hotel Art Resort Galleria Umberto

Napoli for dine føtter

Hvis du skulle få lyst til å forlate hotellet under oppholdet ditt, og det håper vi du gjør, ligger hele Napoli for dine føtter. Dine nærmeste naboer er kongeslottet, operahuset San Carlo, shoppinggaten Via Toledo, torget Plebescito og den verdensberømte kaféen Gambrinus. Du bor kun et steinkast havnen så det er lett å besøke en av de tre øyene i Napolibukta; Procida, Ischia og Capri - eller ta en seiltur til byen Sorrento.

Elegante rom i barokk-stil

Alle 16 rommene på Hotel Art Resort Galleria Umberto er elegant innredede i barokk-stil og finnes i tre forskjellige kategorier: Superior, Deluxe og Junior Suite. Alle rommene har lydisolerte vinduer og har utsikt over selve Galleria Umberto eller gaten Piazzetta Matilde Serao. Rommene har satellitt-tv, telefon, minibar, safe og eget bad med hårføner. Junior Suitenes bad er marmorprydet med morgenkåper, tøfler og et boblebadekar eller dusj. Det er noen få rom som ligger i et anneks, men kun bare noen få metere fra selve hotellet.

Les om rommene på Hotel Art Resort Galleria Umberto

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Art Resort Galleria Umberto

Les personlige anmeldelser av Hotel Art Resort Galleria Umberto som ligger i Napoli. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Art Resort Galleria Umberto. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Art Resort Galleria Umberto

Bedømmelse av Hotel Art Resort Galleria Umberto

Les mer

Bedømmelse av Hotel Art Resort Galleria Umberto

Les mer
 
search map