Hotell i Napoli

Grand Hotel Oriente

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Et fint hotell med en god atmosfære

I Napoli er det en stor forskjell mellom fire-stjerners hotellene, ikke bare i forhold til plassering, men også i forhold til standard. På Grand Hotel Oriente får du full valuta for pengene. Først fordi du bor i sentrum med gangavstand til det meste og tunnelbanestasjon Toledo bare noen få minutters gange unna. Dernest får du et virkelig pent og nyrenovert hotell i klassisk stil, hvor det er lagt stor vekt på både farger, materialer og de små detaljene. I tillegg til resepsjon, lobby og en velfylt bar kan du også nyte livet på toppen av bygningen.

Spis frokost på takterrassen

Hvis været tillater det, kan du spise frokost ute på takterrassen med en uforglemmelig utsikt over hustakene, havet og Vesuv. Men selv om været skulle endre seg, spiser du i alle fall frokost med utsikt. Det er også på takterrassen du kan nyte varme sommerkvelder etter en begivenhetsrik dag.

Les mer om Grand Hotel Oriente

Elegante og klassiske rom

Alle rommene på Grand Hotel Oriente er innredet i klassisk stil og matchende farger og er tilgjengelig i flere forskjellige kategorier. Rommene har Wi-Fi, klimaanlegg, satellitt-TV, minibar, safe, bad med toalett, dusj eller badekar, hårføner og badeprodukter.

Les om rommene på Grand Hotel Oriente

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Grand Hotel Oriente

Les personlige anmeldelser av Grand Hotel Oriente som ligger i Napoli. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Grand Hotel Oriente. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Grand Hotel Oriente

topp service

veldig bra service og hyggelig personalet

Les mer

Bedømmelse av Grand Hotel Oriente

Les mer

Super beliggenhed for byferie

Nydelig hotell med en super beliggenhet for en byferie. Fantastisk frokost med god service.

Les mer
 
search map