Hotell i Napoli

Grand Hotel Europa

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

I hjertet av byen

Napoli er en veldig sjarmerende by, selv om den ennå ikke er kjent for alle. Både byens historieske sentrum og nærliggende overflod med interessante og spesielle historiske severdigheter, og det er lett å besøke det meste, selv vulkanen Vesuv og den gamle ødelagt romerske byen Pompeii. Hvis du ønsker å besøke øyene Capri, Ischia og Procida, er det bare å hoppe på en av de mange båtene i havnen. Like utenfor hotellet er det et godt utvalg av både butikker og restauranter. Hotellet ligger i nærheten av Piazza Garibaldi og stasjonen, og selv om alle rommene er lydisolerte, må du regne med at du iblant vil kunne høre trafikken.

Ingen luksus, men god komfort

Grand Hotel Europa er ikke et luksushotell, men det har god beliggenhet og tilbyr alle de grunnleggende tingene du trenger på ferie eller forretningsreise. Det er gratis wi-fi i hele hotellet, akkurat som det er resepsjon, heis, salong og lounge hvor du kan drikke kaffe, lese nyheter, arbeid eller planlegge dine turer. Selvfølgelig serverer bartender gjerne en drink på ettermiddagen når du kommer tilbake fra dagens opplevelser. I lobbybaren kan du også se lokale sportsbegivenheter og det er en liten teater kafé. Restaurant la Falena hører også til hotellet og serverer både lokal og regional mat til lunsj og middag.

Les mer om Grand Hotel Europa

Moderne og klassiske rom

Hotellet har 84 rom i forskjellig stil og forskjellige kategorier. De fleste er i klassisk stil, men det er også noen mer moderne rom. Hvis du reiser flere sammen, kan du få rom opp til fire personer. Alle rom har aircondition, oppvarming, satellitt-TV, minibar, hårføner, telefon, safe, Wi-Fi, bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Stelle Hotel The Businest

Napoli, Campania

B&B Hotel Napoli

Napoli, Campania

Ramada by Wyndham Naples

Napoli, Campania

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

Le Tre Sorelle

Casal Velino

Hotel Cristina

Sant' Agnello

search map