Hotell i Napoli

Grand Hotel Europa

 
Grand Hotel Europa er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Grand Hotel Europa er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Napoli her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I hjertet av byen

Napoli er en veldig sjarmerende by, selv om den ennå ikke er kjent for alle. Både byens historieske sentrum og nærliggende overflod med interessante og spesielle historiske severdigheter, og det er lett å besøke det meste, selv vulkanen Vesuv og den gamle ødelagt romerske byen Pompeii. Hvis du ønsker å besøke øyene Capri, Ischia og Procida, er det bare å hoppe på en av de mange båtene i havnen. Like utenfor hotellet er det et godt utvalg av både butikker og restauranter. Hotellet ligger i nærheten av Piazza Garibaldi og stasjonen, og selv om alle rommene er lydisolerte, må du regne med at du iblant vil kunne høre trafikken.

Ingen luksus, men god komfort

Grand Hotel Europa er ikke et luksushotell, men det har god beliggenhet og tilbyr alle de grunnleggende tingene du trenger på ferie eller forretningsreise. Det er gratis wi-fi i hele hotellet, akkurat som det er resepsjon, heis, salong og lounge hvor du kan drikke kaffe, lese nyheter, arbeid eller planlegge dine turer. Selvfølgelig serverer bartender gjerne en drink på ettermiddagen når du kommer tilbake fra dagens opplevelser. I lobbybaren kan du også se lokale sportsbegivenheter og det er en liten teater kafé. Restaurant la Falena hører også til hotellet og serverer både lokal og regional mat til lunsj og middag.

Les mer om Grand Hotel Europa

Moderne og klassiske rom

Hotellet har 84 rom i forskjellig stil og forskjellige kategorier. De fleste er i klassisk stil, men det er også noen mer moderne rom. Hvis du reiser flere sammen, kan du få rom opp til fire personer. Alle rom har aircondition, oppvarming, satellitt-TV, minibar, hårføner, telefon, safe, Wi-Fi, bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

Les om rommene på Grand Hotel Europa

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Grand Hotel Europa

Les personlige anmeldelser av Grand Hotel Europa som ligger i Napoli. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Grand Hotel Europa. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Grand Hotel Europa

Nydelig opphold og god service

Super koselig hotell med alt du trenger, rent og pent. Frokosten var ok, men ikke uforglemmelig!!
Virkelig god service fra Initalia!!!! Det vil vi benytte oss av igjen!!

Les mer

Bedømmelse av Grand Hotel Europa

Les mer

Pent, eldre hotell, men beliggenheten litt av en overraskelse og utfordring

Ligger i et lutfattig kvarter fylt med nordafrikanske flyktninger (som for øvrig ikke gav anledning til problemer, kun litt usikkerhet og utrygghet i begynnelsen). Mye støy i løpet av dagen (ikke så mye om natten).

Les mer
 
search map