Hotell i Napoli

Decumani Hotel de Charme

Deluxe-rom Deluxe-rom
 
Decumani Hotel de Charme er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Decumani Hotel de Charme er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Napoli her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Dere finner Decumani Hotel de Charme i det gamle Santa Chiara-klosteret i Via dei Pastori, og herfra når dere lett storbyens severdigheter til fots.

Få en unik hotellopplevelse

Etasjen der biskopen tilbragte 30 år av sitt liv har gjennomgått en solid renovering, og har nå blitt et komfortabelt og stilrikt hotel. I tillegg til resepsjonen og frokostrestauranten finner dere den vakre hallen med gipsdekor fra 1700-tallet som fortsatt huser musikalske aftener og andre kulturelle begivenheter. Resepsjonen ligger på gateplan og det er naturligvis heis og Wi-Fi på stedet. I tredje etasje kan gjestene nyte en fellesterrasse med salongmøbler.

Les mer om Decumani Hotel de Charme

39 rom

Hotellets 39 rom er elegant innredet med antikke møbler og parkettgulv. De ligger i andre- eller tredje etasje og er alle utstyrte med safe, minibar, aircondition, flatskjerm-tv, Wi-Fi, telefon og eget bad med toalett og dusj eller badekar. Deluxe-rommene er en smule større og frister med egne boblebad.

Les om rommene på Decumani Hotel de Charme

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Decumani Hotel de Charme

Les personlige anmeldelser av Decumani Hotel de Charme som ligger i Napoli. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Decumani Hotel de Charme. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Decumani Hotel de Charme

Bedømmelse av Decumani Hotel de Charme

Les mer

Bedømmelse av Decumani Hotel de Charme

Les mer

Bedømmelse av Decumani Hotel de Charme

Les mer

Bedømmelse av Decumani Hotel de Charme

Les mer
 
search map