Hotell i Napoli

Correra 241 Lifestyle Hotel

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det fargerike Napoli

Napoli er en av Italias mest fargerike byer. Du kommer automatisk til å tenker på Lady & Landstrykeren, når du går rundt i de gamle gater, hvor tøyet flagrer lystig i vinden, der små butikker og lokale spisesteder preger gatebildet. Nær det arkeologiskel museum, Piazza Dante og handlegaten Via Toledo finner du også en av byens mest fargerike hoteller, nemlig det lille boutiquehotellet Correra 241.

Hullet som en ost

Napolis undergrunn er hullet som en ost, og byen dateres tilbake til grekerne, som bosatte seg i området rundt år 700 f.Kr., hvor de grunnla byen Neapolis. Napoli Sotteranea (Napoli undergrunn) er fortsatt en av byens største attraksjoner som du absolutt må besøke når du er på de kanter, men i virkeligheten kan du også bo på Correra 241, som er bygget inn i noen av de gamle greske/romerske akvedukter.

Les mer om Correra 241 Lifestyle Hotel

Et kulørt hotell

Correra 241 Lifestyle Hotel er et sterkt farget hotell, bokstavelig talt, det gjelder både de offentlige områdene og gjesterom. Møblene er moderne med lyse farger, som står i sterk kontrast til de gamle tufta fra gresk/romersk tid. Hotellet har en liten koselig uteplass hvor du kan nyte en stille stund etter en begivenhetsrik dag. Hotellet er ikke egnet for funksjonshemmede ettersom det er mange trapper, også i flere av rommene.

Enkle, men komfortable rom

Rommene er enkelt innredet i en svært moderne, fargerik og minimalistisk stil. Det er totalt 21 rom som alle har TV, telefon, minibar, klimaanlegg, bad med toalett, dusj og hårføner. Det er wifi i fellesarealene og safer i resepsjonen.

Les om rommene på Correra 241 Lifestyle Hotel

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map