Hotell i Napoli

Best Western Hotel Plaza

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Napoli er verdt en komplett reise

Napoli er en av de mest oversett storbyer i Italia og det er en skam, fordi det har så veldig mye å tilby. Byen kan blant annet tilby et ekte kongelige palass, en av de beste operahus i Europa, kunst i verdensklasse, et verdenskjent arkeologisk museum, kunstmuseer, romerske ruinbyer, shopping og for ikke å glemme er Napoli er stedet hvor pizzaen ble oppfunnet. Det er mulig at omdømmet er litt usammenhengende, men ikke la deg bli skremt av det, for de som først tar spranget kommer til å elske byen, og kommer tilbake igjen og igjen.

God og sentral beliggenhet

Best Western Hotel Plaza ligger ca. 200 meter fra sentralstasjonen i Napoli. Det betyr at det er en ideell innkvartering hvis du ankommer med et sent fly, og bare trenger en overnatting før du skal videre, eller hvis du trenger å reise hjem med et tidlig fly er stasjonen kun 6 km fra flyplassen. Men hvis du har tenkt å bo i Napoli for et par dager og ønsker å se så mye som mulig, kan det også være et godt valg. Bo i nærheten av tog, metro og busser som enkelt bringer deg i alle retninger - selv til den romerske ruinbyen Pompeii og den berømte Amalfikysten.

Les mer om Best Western Hotel Plaza

Over blå bølger

Napoli er en av Italias største havner og er også der båtene seiler til de små paradisøyene Capri, Ischia og Procida, som allerede for flere tusen år siden tiltrakk de romerske keisere på grunn av sin skjønnhet. Fra Napoli kan du også seile til byen Sorrento og på visse tider av året hele veien til Amalfikysten.

Frokost med utsikt

På Best Western Hotel Plaza får du veldig mye for pengene. Det er ikke det beste 4-stjerners hotell i Napoli, men prisen er god i forhold til standard. Hotellet ligger i en tidligere herregård fra 1900-tallet, og har blant annet en resepsjon og en liten lobby. Frokost serveres på takterrassen, hvor du kan nyte utsikten over hustakene mens du spiser dagens første måltid.

Enkeltrom

Hotellet har nesten 60 rom som er spredt over flere etasjer. Noen har en balkong, men da må du være heldig. Alle rommene har klimaanlegg, Wi-Fi, TV, telefon, safe og bad med toalett, dusj og hårføner.

Les om rommene på Best Western Hotel Plaza

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map