Hotell i Napoli

BW Signature Collection Hotel Paradiso

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Bo i eksklusive Posilipo

Posilipo er et av Napolis mer eksklusive boligområder. Det ligger i fjellsiden over havnen, og utsikten er makeløs. Området har vært populært i mange hundre år, og er du historisk interessert kan du også glede deg til de mange romerske ruinene i lokalområdet. Det er flere romerske villaer, men også et enestående amfiteater i nabobyen Pozzuoli, der du kan seile til de billedskjønne øyene Procida og Ischia. Det er kollektivtransport inn til Napolis sentrum, og kommer du med bil er det parkeringsmuligheter ikke langt fra hotellet (mot betaling). Selve hotellet er ikke historisk, men ble oppført i 1985 og har blitt løpende renovert siden.

Takterrassen er en sann perle

Hotellets største pluss er takterrassen med sin fantastiske utsikt. Restauranten ligger også på taket, og det betyr at det er et populært sted å feire bryllup og andre store begivenheter, for hvem drømmer vel ikke om å kunne feire sitt livs viktigste dag i disse spektakulære omgivelsene. Hotellet har naturligvis en døgnåpen resepsjon der du alltid kan få gode råd og hjelp til å planlegge ferien din. Det er flere hyggelige oppholdsstuer med komfortable møbler, der du kan nyte en kjølig forfriskning eller kanskje en god bok.

Les mer om BW Signature Collection Hotel Paradiso

Rommene på Paradiso

Rommene er pent innredet i klassisk stil og finnes i flere forskjellige kategorier. Det er aircondition på alle de 74 rommene som også er utstyrte med minibar, safe og LCD-tv. Med gratis internettilgang via kabel og Wi-Fi kan du alltid komme deg på nettet. Badene har dusj eller badekar og hårføner. Flere av rommene har balkong, men det kan ikke garanteres på forhånd.

Les om rommene på BW Signature Collection Hotel Paradiso

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map