Hotell i Napoli

B&B Hotel Napoli

Pris fra pr. pers
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Et historisk palass

Hotel Cavour er innredet i et historisk palass fra 1900-tallet og ligger på Piazza Garibaldi, bare et par hundre meter fra sentralbanestasjonen og det historiske sentrumet der det også er gode muligheter for å tilbringe en livlig kveld. Det 3-stjerners hotellet er en god base når du vil dra på sightseeing til Napolis mange severdigheter, som det arkeologiske museet og kongeslottet som ikke ligger langt unna. Selv havnen, der du kan dra på dagsturer til øyene Capri, Ischia og Procida, er ikke langs unna, og det hele kan nås på få minutter - enten til fots eller med offentlig transport. Det er også lett å nå den romerske ruinbyen Pompeii fra hotellet ditt, og personalet i resepsjonen hjelper deg gjerne.

Espresso eller prosecco

Deg er et enkelt, men komfortabelt hotell uten noen former for luksus. Det er innredet og møblert i klassisk stil og har en god atmosfære. Ved siden av lobbyen finner du en amerikansk bar som serverer alt fra espresso til prosecco.
Restauranten der du kan nyte frokost-bufféten din er også åpen til både lunsj og middag, og serverer spesialiteter fra det deilige middelhavskjøkkenet. Hvis du kommer i bil kan hotellet arrangere parkering mot betaling. Det er Wi-Fi i hotellets fellesarealer.

Les mer om B&B Hotel Napoli

Enkle, men romslige rom

Hotellet har i alt 90 enkelt innredede, men komfortable rom. Alle rommene har aircondition, satellitt-tv, telefon, Wi-Fi og eget bad med hårføner, toalett og dusj eller badekar.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Grand Hotel Europa

Napoli, Campania

Stelle Hotel The Businest

Napoli, Campania

Hotel Il Convento

Napoli, Campania

Anbefalinger for deg

Hotel Leopold

Moneglia, Liguria

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardia

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardia

Populært i Campania

search map