Hotell i Napoli

B&B Hotel Napoli

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Bo i et historisk palass

B&B Hotel Napoli er innredet i et historisk palass fra 1900-tallet og ligger på Piazza Garibaldi, bare et par hundre meter fra sentralbanestasjonen og det historiske sentrumet der det også er gode muligheter for å tilbringe en livlig kveld. Dette 3-stjerners hotellet er en god base når du vil dra på sightseeing til Napolis mange severdigheter, som det arkeologiske museet og kongeslottet som ikke ligger langt unna. Selv havnen, der du kan dra på dagsturer til øyene Capri, Ischia og Procida, er ikke langs unna, og det hele kan nås på få minutter - enten til fots eller med offentlig transport. Det er også lett å nå den romerske ruinbyen Pompeii fra hotellet ditt, og personalet i resepsjonen hjelper deg gjerne.

Nyt utsikten fra takterrassen

Det er et enkelt, men komfortabelt hotell uten noen former for luksus - med unntak av takterrassen der du får en unektelig luksuriøs utsikt over byen og vulkanen Vesuv. B&B Hotel Napoli er innredet og møblert i moderne stil og har en god atmosfære. Det er en døgnåpen resepsjon der du alltid kan få hjelp og gode råd. Her i lobbyen finner du også en automat med drikkevarer og snacks. Du har mulighet for å bestille frokost til en billig penge, og har du med deg en av familiens firbeinte venner kan det også arrangeres (mot betaling). Hvis du ankommer med bil kan hotellet arrangere parkering mot betaling. Det er naturligvis Wi-Fi over alt på dette moderne og sentrale hotellet.

Les mer om B&B Hotel Napoli

Enkle, men komfortable rom

Hotellet har i alt 90 enkle, men komfortable rom som alle er innredet i moderne stil. Alle rommene har aircondition, satellitt-tv, telefon, Wi-Fi, safe og eget bad med hårføner, toalett og dusj eller badekar. Flere av rommene kan gjeste opptil 4 personer.

Les om rommene på B&B Hotel Napoli

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av B&B Hotel Napoli

Les personlige anmeldelser av B&B Hotel Napoli som ligger i Napoli. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av B&B Hotel Napoli. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra B&B Hotel Napoli

Bedømmelse av B&B Hotel Napoli

Les mer

Bedømmelse av B&B Hotel Napoli

Les mer

Bedømmelse av B&B Hotel Napoli

Les mer

Bedømmelse av B&B Hotel Napoli

Les mer

Bedømmelse av B&B Hotel Napoli

Les mer

Bedømmelse av B&B Hotel Napoli

Les mer
 
search map