Hotell i Napoli

B&B Donna Regina

Rommet Badessa Rommet Badessa Rommet Badessa Rommet Badessa
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

B & B Donna Regina ligger i hjertet av Napoli historiske sentrum, i nærheten av domkirken, Museet for Moderne Kunst, Det Arkeologiske museet og nær flere restauranter og tradisjonelle pizzeriaer ( pizzaen kommer opprinnelig fra Napoli)

B & B Donna Regina ligger i klosteret Donnaregina Vecchia , som ble bygget i det 14. århundre av Dronning Maria av Ungarn. I dag har en familie av kunstnere forvandlet det gamle klosteret til en koselig bed & breakfast, hvor du kan tilbringe tiden i denne fascinerende og annerledes storby, i koselige og unike omgivelser.

Les mer om B&B Donna Regina

Hos B & B Donna Regina er et stort fellesrom med utgang til balkong hvor det er flere små, runde bord og stoler. Her kan du sitte og nyte en kopp kaffe med utsikt over solnedgangen bak kuplene. I den store stuen som er elegant innredet, er det sofaer og lenestoler hvor man kan sitte og slappe av, og beundre kunsten på veggene. Fra en bred korridor er det inngang til rommene og det koselige spisekjøkkenet. Oppgangen til denne bygningen ser ganske kjedelig ut, men har en fordel - nemlig heisen.

Hvert rom er dekorert og innredet av hustruen, Donna Gabriella - hennes sønn bestyrer i dag B & B Donna Regina, og bor i leiligheten i etasjen over. Alle rommene har aircondition og eget bad med toalett og dusj. I alle rom er det ei innvendig trapp som fører til en hems, hvor det er enten bad eller ytterligere soveplasser. To av rommene kan huse familier på opptil fire personer. Bemerk at røyking ikke er tillatt.

Hvis du ønsker, kan du - mot betaling og etter avtale med bestyreren Mimmo - nyte et ekte napolitansk kveldsmåltid i Donna Regina antikke spisekjøkken. Mimmo er en utmerket kokk, og en stor vinkjenner, som setter pris på at gjestene får smake på områdets spesialiteter og spesielle produksjoner. Det kan sterkt anbefales.

Det er parkeringsplass ca. 200 meter unna til ca. € 20 per dag.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map