Hotell i Napoli

B&B Donna Regina

Rommet Badessa Rommet Badessa Rommet Badessa Rommet Badessa
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

B & B Donna Regina ligger i hjertet av Napoli historiske sentrum, i nærheten av domkirken, Museet for Moderne Kunst, Det Arkeologiske museet og nær flere restauranter og tradisjonelle pizzeriaer ( pizzaen kommer opprinnelig fra Napoli)

B & B Donna Regina ligger i klosteret Donnaregina Vecchia , som ble bygget i det 14. århundre av Dronning Maria av Ungarn. I dag har en familie av kunstnere forvandlet det gamle klosteret til en koselig bed & breakfast, hvor du kan tilbringe tiden i denne fascinerende og annerledes storby, i koselige og unike omgivelser.

Les mer om B&B Donna Regina

Hos B & B Donna Regina er et stort fellesrom med utgang til balkong hvor det er flere små, runde bord og stoler. Her kan du sitte og nyte en kopp kaffe med utsikt over solnedgangen bak kuplene. I den store stuen som er elegant innredet, er det sofaer og lenestoler hvor man kan sitte og slappe av, og beundre kunsten på veggene. Fra en bred korridor er det inngang til rommene og det koselige spisekjøkkenet. Oppgangen til denne bygningen ser ganske kjedelig ut, men har en fordel - nemlig heisen.

Hvert rom er dekorert og innredet av hustruen, Donna Gabriella - hennes sønn bestyrer i dag B & B Donna Regina, og bor i leiligheten i etasjen over. Alle rommene har aircondition og eget bad med toalett og dusj. I alle rom er det ei innvendig trapp som fører til en hems, hvor det er enten bad eller ytterligere soveplasser. To av rommene kan huse familier på opptil fire personer. Bemerk at røyking ikke er tillatt.

Hvis du ønsker, kan du - mot betaling og etter avtale med bestyreren Mimmo - nyte et ekte napolitansk kveldsmåltid i Donna Regina antikke spisekjøkken. Mimmo er en utmerket kokk, og en stor vinkjenner, som setter pris på at gjestene får smake på områdets spesialiteter og spesielle produksjoner. Det kan sterkt anbefales.

Det er parkeringsplass ca. 200 meter unna til ca. € 20 per dag.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av B&B Donna Regina

Les personlige anmeldelser av B&B Donna Regina som ligger i Napoli. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av B&B Donna Regina. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 37 anmeldelser fra B&B Donna Regina

B&B med atmosfære

Stor vennlighet og imøtekommenhet ble vist oss på dette spennende B&B.
Vertene var utmerket til å veilede oss på hva vi skal se og hvordan vi best kom oss rundt, før vi våget oss inn i Napolis livlige liv og trafikk.
Personalet sørget dyktig for vår deilige frokost i det koselige kjøkkenet og var alltid hjelpsomme.

Les mer

Flott vertskap av Domenico og hans mor

Vi hadde gleden av å bo på Donna Regina hos Domenico og hans mor - og det menes ganske bokstavelig, fordi du bor virkelig sammen med familien og bruker deres store, vakre kjøkken og stue, i tillegg til ditt eget rom. Du får virkelig en følelse av å bo hjemme hos napolitanerne her, uten at noe er aranerledes, samt er hele den store leiligheten fascinerende, med gulv til tak kunst og antikke møbler på rommene.

Les mer

Deilig og stille pustehull

Hjertelig og autentisk B&B. Jeg følte meg hjemme med det samme. Deilig å komme tilbake til leiligheten etter en støyende og varm dag i Napoli.
Ville ikke ønske å bo andre steder enn i dette gamle kvarteret der jeg følte meg helt trygg - også om kvelden alene.
Man bør ikke velge dette hvis man forventer service og personale døgnet rundt som på et hotell. Det man får her er ro og ekte italiensk stemning, gjestfrihet, hyggelig frokost på kjøkkenet, romslige rom (internettsignalet kun bra i fellesområdet).

Les mer

Det autentiske Napoli oppleves ved å bo på Donna Regina

Vi har aldri bodd så praktfullt. Rommet vårt var innredet i det gamle kapellet og vi hadde fortsatt et lite kapell igjen. Sol hele dagen. Fra rommet var det adgang til en loggia, der man kunne nyte solen hele dagen. Kafébord med stoler fulgte med til rommet vårt.
Frokosten ble inntatt på kjøkkenet der man møtte de andre gjestene. Noen var private gjester av leiligheten, andre turister. Et hav av gjester. Husets frue satt alltid ved enden av bordet. I mellomtiden ble frisk omelett med ost og tomatbrød servert hver morgen. Kaffe ble laget borte. Vi var heldige å få middag og frokost en dag inkludert samt små skarpe. Suveren måltider.

Les mer

Herlig! En natt er for lite, bli lenger!

Et supert opphold i dette familiehjemmet i hjertet av Napoli. Signora Gabrielle ønsket oss velkommen til hennes hus med stor gjestfrihet. Hjemmet, som tidligere var et kloster, eies nå av en familie som har fylt leilighetens høye takhøyde med et utvalg vakker kunst (mesteparten er til salgs). Frokosten (spesielt omelettene), tilberedt av Signora Gabrielle selv, var veldig spesiell - og fikk oss til å ønske at vi hadde blitt en kveld til og bestilt middag hos fruen i huset også. Neste gang, definitivt. Vil komme tilbake hit!

Les mer

Bedømmelse av B&B Donna Regina

Les mer
 
search map