Anmeldelser av Andris Hotel

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Andris Hotel

Les personlige anmeldelser av Andris Hotel som ligger i Napoli. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Andris Hotel. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Godt hotell - kjedelig område.

Hotellet er veldig hyggelig. Fint bassengområde og store, fine rom.
Personalet snakker ikke veldig godt engelsk, selv i resepsjonen, så de er vanskelige å kommunisere med, de er heller ikke spesielt serviceinnstilte.
Frokosten er ingenting å rope hurra for. Den er fin nok, men ikke mer enn det. Kjedelig hvit toast og kjøttpålegg, yougurt, cornflakes og choco pops, kake og litt frukt.
Du må ta med egne badehåndklær til bassenget eller kjøpe for 2 euro stykke, du må ha badehette i bassenget - 4 euro stykke.
Andre utenforstående kan komme og betale for å ligge ved bassenget, så det er ikke først og fremst for hotellets gjester. Hotellets gjester må også betale i høysesongen (vi slapp heldigvis), men var ikke klar over dette, veldig misfornøyd med dette, da det ikke ble opplyst av In-Italia.
Takterrassen kan kun brukes mot betaling - heller ikke opplyst av In-Italia.
Området er veldig dødt og kjedelig. Du må kjøre til alt. Ingen mulighet for en "fin tur ned til byen" ettersom byen ikke er verdt noe.
Lett å komme til Mount Vesuvius og Pompeij fra hotellet. Også lett å komme til Napoli og muligens ta en ferge til en av de nærliggende øyene.
En times kjøretur til Amalfikysten, som var en fin kjøretur på både motorveien og fjellveiene til slutt.

Napoli som feriedestinasjon

Vi dro ikke til Napoli. Men området rundt hotellet, Ercolano, var ikke det spor sjarmerende. Du må gå til Amalfikysten for å finne sjarmerende byer.

Andris Hotel
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
Frokosten
 
Selve overnattingen på Andris Hotel
Dobbeltrom Superior
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Restaurant
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode August 2017
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra dansk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Settimo Cielo

Sorrento, Campania

Hotel Florida

Sorrento, Campania

Hotel Ascot

Sorrento, Campania

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

search map