Hotell i Napoli

Andris Hotel

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Et fantastisk utgangspunkt for utflukter i området

Det er ikke mange hoteller som kan skryte av å ligge på en aktiv vulkan samtidig som det kun ligger få kilometer utenfor sentrum i en storby, som kan skryte av både et kongeslott, en verdensberømt opera, eksklusive shoppinggater og et arkeologisk museum som tiltrekker seg gjester fra hele verden. Hvis du samtidig er interessert i historie, geologi og en guddommelig vakker natur er det også gode muligheter for dette da de romerske ruinbyene Herculanum og Pompeii ligger kun et steinkast herfra, og vil du kjøre litt lengre kommer du til det romerske amfiteateret Pozzuolo, den antikke greske byen Cuma og den slukte vulkanen Solfatara, men også den berømte Amalfikysten eller kongeslottet i Caserta. Hva mer kan man ønske seg?

Nyt en dag ved bassenget

Hotellet heter Andris og i tillegg til å være et fantastisk utgangspunkt for en aktiv og innholdsrik ferie full av uforglemmelige opplevelser, er det også et herlig sted å slå seg ned ved bassenget og slappe av under solens stråler. Svømmebassenget er åpent fra 1. juni til 30 september fra kl. 09:30-18:30. Badehette er obligatorisk og kan kjøpes på stedet. På takterrassen kan du nyte tilværelsen i et privat boblebad med utsikt over Napolibukten med de små øyene Capri, Ischia og Procida i det fjerne. Det er forskjellige priser for bruk at takterrassens fasiliteter avhengig av tidspunktet på dagen (dag/kveld) og du må regne med ca. 30-40 euro per person. Prisen inkluderer adgang til boblebad, solseng, håndklær, leskedrikk og en frukttallerken på dagen, og solseng, morgenkåpe, badetøfler, prosecco og salte snacks på kvelden. Hotellet har også en snackbar som serverer lette måltider i løpet av dagen og en restaurant der du kan innta middagen din. Det er også mulig å spise utendørs i sommerperioden.

Les mer om Andris Hotel

Et hotell med mange muligheter

Du kan fly direkte til Napoli, og flyplassen ligger kun et kvarters kjøring fra hotellet. Men vi anbefaler at du leier en bil da det er den mest praktiske måten å komme seg rundt på, og bilen kan du naturligvis parkere gratis på hotellets avlåste område. På grunn av den sentrale beliggenheten kan hotellet fint benyttes til en hel ferie, men du kan også velge å benytte det som overnattingshotell før du skal til flyplassen, eller til et opphold i et par dager mens du utforsker Pompeii, Vesuv og Napoli. Mulighetene er mange.

Gode og komfortable rom

På Hotel Andris er det 22 rom i forskjellige kategorier. De er pent innredet og holder en svært god standard. Alle rommene er utstyrte med aircondition, minibar, safe, Wi-Fi, skrivebord, satellitt-tv, telefon og eget bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Vi gjør oppmerksomme på at det ikke er utsikt over Napoli-bukten fra rommene. Enkelte rom har balkong, men det kan ikke garanteres. Hotellet har et tilbygg med en festsal som ofte brukes til bryllup og familiefester.

Les om rommene på Andris Hotel

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map