Bestig Monte Gelbison

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Fjellet kalles Monte Sacro eller Monte Gelbison og begge betyr "Det Hellige Fjell" - Gelbison er en italiensk omskrivning av "Det Hellige Fjell" på arabisk. Gjennom tidene har fjellet vært underlagt mange forskjellige herredømmer, men det mistet aldri sin status som symbol på overnaturlige krefter, og generasjon etter generasjon med lokalbefolkning har gått hele veien opp fra kysten til toppen.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Til fots eller med bil

Dere kan velge å kjøre til fjellets fot og gå hele veien opp langs en velholdt sti som går gjennom skog og åpne marker. Turen tar omtrent en halv dag og kan, med nok pauser og rolig tempo, gjøres av alle som ikke har problemer med å gå. Dersom dere ikke føler for å spenne på dere fjellskoene kan dere kjøre helt opp til toppen og beundre utsikten uten en eneste svetteperle i pannen. På toppen er det et lite spisested og en bar som drives av nonner - her kan dere kjøpe dere et lett måltid og noe å drikke. NB: Det er ikke faste åpningstider, så det kan være en idé å ta med seg drikke hjemmefra for sikkerhets skyld. Dersom dere er heldige kan dere skimte Sardinia i horisonten ved solnedgang på klare kvelder.

Les mer om Monte Gelbison

Bestill deres ferieovernattinger i Cilento

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i naturreservatet Cilento og i resten av Campania. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Sjul teksten
 
 
search map