Feriebolig i Minori på Amalfikysten

Torre Paradiso

Paradiso Pesci Cedri Pesci Pesci Annunziata Annunziata Paradiso Paradiso Annunziata Annunziata
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Torre Paradiso består av 5 leiligheter på 3 etasjer. Bor du her, kan du benytte deg av et privat strandområde og svømmebasseng på det nærliggende Hotel Villa Romana. Torre Paradiso ligger i Minoris sentrum, med kort avstand fra stranden og de gamle stiene som fører til lokale sitronlunder og terrasser med vingårder bak byen. Leilighetene er små, men komfortable og den perfekte løsningen for deg som reiser uten barn og vil bo midt i den hyggelige byen på kysten.

Du får innsikt i den lokale kulturen og livsstil

Når du bor på Torre Paradiso, er det få skritt til stranden (200 meter) og det gamle historiske sentrumet, hvor det er rikelig anledning til å sitte ute og nyte et glass vin eller spise et godt, lokalt måltid på en av de koselige restaurantene, hvorav flere har utsikt over havet. Får du lyst på en is eller en kake, bør du ikke gå glipp av et besøk til det berømte konditoriet Sal De 'Riso som ligger midt i sentrum. Ønsker du et glass (eller flaske) vin, kanskje med litt snacks, så er Bar Europa på torget absolutt ikke det verste stedet å besøke og du blir raskt en hyppig gjest hos de hyggelige eierne.

Les mer om Torre Paradiso

Du kan velge mellom 5 leiligheter

På Torre Paradiso kan du velge mellom 5 hyggelige og smakfulle leiligheter som er fordelt på 3 etasjer. Hver leilighet har aircondition, satellitt-TV, telefon, minibar og bad med toalett og dusj. Som gjest på Torre Paradiso kan du bestille halvpensjon på nærliggende Hotel Villa Romana, og det er der du sjekker inn. Her er du også velkommen til å bruke svømmebassenget. Nedenfor kan du se beskrivelse og bilde av de enkelte leilighetene.

Leilighetene på Torre Paradiso

Toromsleiligheten Cedri (2. etg)

Leiligheten Cedri ligger i andre etasje og består av en liten stue med kjøkkenkrok og mulighet for å sette inn to ekstra soveplasser, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj.

Treromsleiligheten Annunziata (2. etg med havutsikt)

Leiligheten Annunziata ligger i andre etasje. Den består av en liten stue med sovesofa (140 cm bred) og kjøkkenkrok, et soverom med dobbeltseng, et soverom med smal dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. Adgangen til det ene soverommet er ekstern, altså via en fellesgang. Leiligheten har havutsikt fra et av vinduene.

Toromsleiligheten Paradiso (3. etg med terrasse og havutsikt)

Leiligheten Paradiso ligger i tredje etasje. Den består av et stort oppholdsrom med dobbeltseng og kjøkkenkrok, et soverom med enkeltseng, et bad med toalett og dusj, og en stor, privat terrasse med havutsikt. Adgangen til enkeltrommet er ekstern, altså via en fellesgang. Til gjengjeld har rommet balkong med havutsikt.

Ettromsleilighet på loftet (4. etg)

Det er to små leiligheter på loftet med takvinduer. De er egnet for gjester som regner med å tilbringe mesteparten av tiden utendørs og nesten kun vil benytte boligen til å sove. De består begge av et oppholdsrom med dobbeltseng og kjøkkenkrok, og et bad med toalett og dusj.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map