Hotell i Minori på Amalfikysten

Palazzo Vingius

Utsikt fra hotellet mot Minori by
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Palazzo Vingius er et lite og hyggelig hotell med kun 9 rom som ligger høyt over stranden med en fantastisk utsikt over byen og havet. Innen gangavstand kommer du raskt ned til Minoris lite sentrum med noen butikker, restauranter og en hyggelig atmosfære med lokalbefolkningen.

Imøtekommende vertspar

Hotellet ligger i et av byens gamle palasser og åpnet sommeren 2007. Palazzo Vingius eies av det sympatiske ekteparet Trofimena og Andrea, som også står for den daglige driften. Det er ca. 50 trappetrinn fra gateplan ved havnen og opp til resepsjonen, men dersom man kommer med bil eller med offentlig buss, er det også adgang til hotellets øverste etasje fra kystveien som går rett bak bygningen.

Les mer om Palazzo Vingius

Hyggelig atmosfære

På veien opp til resepsjonen passerer man hotellets lille hage, hvor det er jacuzzi, tyrkisk bad (mot betaling) og solsenger. Hotellet har foruten resepsjon, en liten bar samt frokostrestaurant. På en felles terrasse er det mulighet for å nyte et glass godt drikke etter dagens opplevelser, mens man følger med på livet ved stranden og havnepromenaden. Som en ekstra gode har hotellets gjester gratis adgang til familiens private strand i nabobyen Maiori, hvor det er både solsenger og parasoller. Maiori har Amalfikystens lengste strand, og men kan komme dit med en buss, og det tar ca 5 min. Eller man kan kjøre med Andrea -dersom han allikevel skal den veien.

Rom med havutsikt

Rommene er fordelt på tre etasjer. De tre øverste rommene har ingen balkong, men til gjengjeld den beste utsikten. Alle rommene er enkelt men elegant innredet, og Trofimena har brukt masse tid på å finne de "riktige" materialene. Alle rommene har havsutsikt, telefon, satellitt-tv med LCD skjerm, minibar, safe, aircondition samt bad med jacuzzi-dusj, hårføner og toalett.

Perfekt plassering -dropp bilen

Minori har en god forbindelse med offentlig transport, og man bør overveie dette som en mulighet -fremfor å kjøre egen bil- da all parkering er mot betaling, og etter "første mann til mølla" prinsippet.

Rommene på Palazzo Vingius

Rom med havutsikt

Disse tre rommene har dobbeltseng og bad med toalett og dusj. Fra vinduet har du havutsikt. Det er ikke mulighet for ekstra oppredning.

Rom med balkong og havutsikt

Disse fem rommene har dobbeltseng og bad med toalett og dusj, samt utgang til en balkong med havutsikt. Det er ikke mulighet for ekstra oppredning.

Suite 6 (suite) til 4 personer med balkong og havutsikt

Suiterommet er det største av dem alle og kan gjeste opp til 4 personer. Rommet ligger i nest øverste etasje. Den har to separate rom, begge med eget toalett og bad. Det ene rommet har dobbeltseng, mens det andre har en dobbel sovesofa. Det er dessuten utgang til balkong med havutsikt fra begge rommene.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Hotel Il Pino

Praiano, Campania

Anbefalinger for deg

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

Lubra Casa Relax

Massa Lubrense

search map