Hotell i Minori på Amalfikysten

Palazzo Vingius

Utsikt fra hotellet mot Minori by
 
Palazzo Vingius er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Palazzo Vingius er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Minori her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Palazzo Vingius er et lite og hyggelig hotell med kun 9 rom som ligger høyt over stranden med en fantastisk utsikt over byen og havet. Innen gangavstand kommer du raskt ned til Minoris lite sentrum med noen butikker, restauranter og en hyggelig atmosfære med lokalbefolkningen.

Imøtekommende vertspar

Hotellet ligger i et av byens gamle palasser og åpnet sommeren 2007. Palazzo Vingius eies av det sympatiske ekteparet Trofimena og Andrea, som også står for den daglige driften. Det er ca. 50 trappetrinn fra gateplan ved havnen og opp til resepsjonen, men dersom man kommer med bil eller med offentlig buss, er det også adgang til hotellets øverste etasje fra kystveien som går rett bak bygningen.

Les mer om Palazzo Vingius

Hyggelig atmosfære

På veien opp til resepsjonen passerer man hotellets lille hage, hvor det er jacuzzi, tyrkisk bad (mot betaling) og solsenger. Hotellet har foruten resepsjon, en liten bar samt frokostrestaurant. På en felles terrasse er det mulighet for å nyte et glass godt drikke etter dagens opplevelser, mens man følger med på livet ved stranden og havnepromenaden. Maiori har Amalfikystens lengste strand, og men kan komme dit med en buss, og det tar ca 5 min.

Rom med havutsikt

Rommene er fordelt på tre etasjer. De tre øverste rommene har ingen balkong, men til gjengjeld den beste utsikten. Alle rommene er enkelt men elegant innredet, og Trofimena har brukt masse tid på å finne de "riktige" materialene. Alle rommene har telefon, satellitt-tv med LCD skjerm, minibar, safe, aircondition samt bad med jacuzzi-dusj, hårføner og toalett.

Perfekt plassering -dropp bilen

Minori har en god forbindelse med offentlig transport, og man bør overveie dette som en mulighet -fremfor å kjøre egen bil- da all parkering er mot betaling, og etter "første mann til mølla" prinsippet. Du kan bestille rom med havutsikt.

Les om rommene på Palazzo Vingius

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Palazzo Vingius

Les personlige anmeldelser av Palazzo Vingius som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Palazzo Vingius. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 28 anmeldelser fra Palazzo Vingius

Fint, lite pensjonat

Vi hadde en veldig hyggelig uke på Palazzo Vingius. Fint rom med stor balkong og utsikt mot havet og byen, og trivelig personale. Har vært på vei til dette pensjonatet i flere år, men nå kom vi oss endelig dit.
Vi dro på utflukter til Amalfi, Positano og til Capri.
Det var ca. 90 trappetrinn opp med avsatser mellom, men det var absolutt ikke problematisk å gå hverken opp eller ned. Fordelen var jo at vi hadde fin utsikt selv om vi bodde i nederste etasje. Vi kan anbefale det på det varmeste.

Mange hilsener,
Christer og Christina Östmark

Les mer

En perle av et hotell

Lite familiedrevet hotell med flott utsikt, nær alt. Veldig godt vedlikeholdt. God service fra hyggelige ansatte. Siden forrige opphold har de lagt inn en deilig frokostbuffet med egg, ost, kjøttpålegg og brød. I tillegg yoghurt, musli og frukt.
Fra Minori kan en gå opp eller ned til/fra Ravello. Turveien starter/ender like bak hotellet

Les mer

Fantastisk innkvartering

Hyggelig, koselig hotell med 9 rom. Hyggelig og vennlig personale. Hyggelig frokost. Mange trappetrinn, men det var verdt det. Perfekt utsikt fra vårt rom nr. 3, med balkong.

Les mer

Fantastisk unikt hotell.

I Minori klatre husene langs fjellet. Palazzo Vingius spesielt. Det var 157 trinn opp til hotellrommet vårt. Det føltes godt da de kjempet seg opp etter en lang dags utflukt og kunne sitte og ta en pust i bakken på balkong med fantastisk utsikt. Hotellet var lite og koselig. Frokosten var bra, personalet vennlig, rommene gode. Sengen var litt harde.
Vi kom da de feiret skytshelgenen, St. Trofimena. Det var fyrverkeri i fjellet, Turorkester i landsbyen, til og med et fantastisk fyrverkeri som vi hadde plass på første rad til fra balkongen vår.
Når man kom med buss stoppet vi på torget i sentrum og kjempet oss vei opp trappen med bagasjen. De ansatte sa at det var et busstopp bak hotellet. Vi valgte å stoppe da busssjåføren ropte "Minori" og ta trappene. I så fall bør man si "stopp på stoppet bak Palazzo Vignius". Vi sjekket senere, veien der er smal og det er trangt for fotgjengere.

Les mer

Koselig hotell med vakker utsikt og perfekt beliggenhet ved sjøen og byen.

Vi (2 voksne og 2 barn) hadde et flott opphold på Palazxo Vingius. Det var flott at beliggenheten var så optimal for både stranden og byen.
Vennlige og hjelpsomme personale.

Les mer

Fine Minori

Et nydelig lite hotell med en fantastisk sentral beliggenhet. God service i resepsjonen. Små rom (Nr. 4) luktet ikke helt friskt!
Veldig dyrt parkering på hotellet!

Les mer
 
search map