Hotell i Minori på Amalfikysten

Palazzo Vingius

Utsikt fra hotellet mot Minori by
 
Palazzo Vingius er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Palazzo Vingius er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Minori her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Palazzo Vingius er et lite og hyggelig hotell med kun 9 rom som ligger høyt over stranden med en fantastisk utsikt over byen og havet. Innen gangavstand kommer du raskt ned til Minoris lite sentrum med noen butikker, restauranter og en hyggelig atmosfære med lokalbefolkningen.

Imøtekommende vertspar

Hotellet ligger i et av byens gamle palasser og åpnet sommeren 2007. Palazzo Vingius eies av det sympatiske ekteparet Trofimena og Andrea, som også står for den daglige driften. Det er ca. 50 trappetrinn fra gateplan ved havnen og opp til resepsjonen, men dersom man kommer med bil eller med offentlig buss, er det også adgang til hotellets øverste etasje fra kystveien som går rett bak bygningen.

Les mer om Palazzo Vingius

Hyggelig atmosfære

På veien opp til resepsjonen passerer man hotellets lille hage, hvor det er jacuzzi, tyrkisk bad (mot betaling) og solsenger. Hotellet har foruten resepsjon, en liten bar samt frokostrestaurant. På en felles terrasse er det mulighet for å nyte et glass godt drikke etter dagens opplevelser, mens man følger med på livet ved stranden og havnepromenaden. Maiori har Amalfikystens lengste strand, og men kan komme dit med en buss, og det tar ca 5 min.

Rom med havutsikt

Rommene er fordelt på tre etasjer. De tre øverste rommene har ingen balkong, men til gjengjeld den beste utsikten. Alle rommene er enkelt men elegant innredet, og Trofimena har brukt masse tid på å finne de "riktige" materialene. Alle rommene har telefon, satellitt-tv med LCD skjerm, minibar, safe, aircondition samt bad med jacuzzi-dusj, hårføner og toalett.

Perfekt plassering -dropp bilen

Minori har en god forbindelse med offentlig transport, og man bør overveie dette som en mulighet -fremfor å kjøre egen bil- da all parkering er mot betaling, og etter "første mann til mølla" prinsippet. Du kan bestille rom med havutsikt.

Les om rommene på Palazzo Vingius

Sjul teksten
 
 
search map