Hotell i Minori på Amalfikysten

Minori Palace Hotel

 
Minori Palace Hotel er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Minori Palace Hotel er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Minori her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Lokal sjarm på sitt beste

Minori er en av de hyggeligste, små byene langs Amalfikysten. Det er masse lokalt liv, og det går ikke mer enn en dag eller to før du er stamgjest på en av de lokale kaféene, i byens små butikker, de få restaurantene, eller hos den lokale barbereren, der du fortsatt kan bli barbert med kniv - en opplevelse utenom det vanlige. Bortsett fra den lille stranden, som er fast tilholdssted for byens mange barn og unge, er Minori bl.a. berømt for sine Pave-velsignede kaker som du finner hos konditor De' Riso, men også for sin gamle, romerske villa som ligger midt i sentrum.

Mat med stolte tradisjoner

Byen går også for å være Amalfikystens matby nr. 1, noe som mest sannsynlig skyldes at den engelske kokken Jamie Olivers mentor Gerardo, som selv er en berømt kokk i London, faktisk stammer fra Minori, og mesteparten av hans familie bor fortsatt i byen. I Minori kan du også finne en liten butikk der lager fersk pasta, og dem er det ikke mange av. Det er også et par "fabrikker" der de bl.a. fremstiller den berømte sitronlikøren Limoncello, og slik kunne vi fortsatt i det uendelige. Men jeg vil også nevne at det er båtforbindelse fra "havnen" i Minori til de andre byene langs kysten i sommersesongen, og det kan være greit å vite hvis du reiser med offentlig transport, eller bare vil ha en ekstraordinær opplevelse - for Amalfikysten er helt klart vakrest sett fra vannet.

Les mer om Minori Palace Hotel

Gå en tur på Sitronstien

Er du av den aktive sorten finner du også et veldig godt utvalg av turstier som utgår fra Minori. Den mest berømte er "Sitronstien" eller "Sentiero dei Limoni", som den heter på italiensk. Stien går mellom Minori og nabobyen Mairori, og tar ca. 1 time med en høydeforskjell på ca. 100 meter. Vil du ta en tur til Maiori kan du også velge å gå langs kystveien sammen med de lokale. Da kan turen unnagjøres på ca. et kvarter hvis du klarer å løsrive deg fra de nydelige utsiktene underveis.

Fugl Føniks

Midt i all denne herligheten ligger Minori Palace Hotel, som i løpet av de siste årene har blitt innredet midt i ruinene av den forhenværende skjønnheten Hotel Bristol. I dag er hotellet slett ikke å kjenne igjen, for det har blitt renovert fra topp til tå. Resultatet er et lekkert 4-stjerners hotell innredet i klassisk stil, stort sett holdt i hvitt med et par fargeklatter her og der, bl.a. i form av moderne malerier. I første etasje er det resepsjon, pianobar, oppholdsstue og restaurant, så du har muligheten til å spise middagen din "hjemme", med mindre du foretrekker å prøve noen av de lokale restaurantene.

Elegante rom i arabisk stil

Hotellet har totalt 44 rom fordelt på 3 forskjellige kategorier. De er alle pent og elegant innredet i klassisk og litt arabisk stil, og har som minimum aircondition, satellitt-tv, telefon, Wi-Fi, minibar, safe og eget bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. De fleste av hotellets rom har en liten balkong, men det kan vi dessverre ikke garantere. Hotellet ligger vendt ut mot gaten midt i sentrum, og på dagtid er det en del trafikk. Alle vinduene i hotellet er lydisolerte, men faktum er at italienske byer er mindre lydløse enn norske, så litt støy på påregnes.

Sjul teksten
 
 
search map