Hotell i Minori på Amalfikysten

Hotel Villa Romana

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Minori er en klassisk italiensk by

Hotel Villa Romana ligger i sentrum av den hyggelige, lille kystbyen Minori. Her hersker det en lokal stemning og alle kjenner alle. Barna bruker strandpromenaden som lekeplass mens byens eldre menn spiller deres daglige runder kort på en av de små barene. Hotel Villa Romana eies av byens mangeårige borgemester Andrea, og har fått navnet sitt fra den romerske villaen fra det 1. århundre som ligger i nærheten, og som absolutt er verdt et besøk.

Gode transportmuligheter

Det er kun ca. 200 meter til stranden, og i sommerperiodene kan du ta en av de små rutebåtene fra Minori langs kysten til Maiori og Amalfi, der du kan komme deg videre med båt til f.eks. Capri og Salerno. Kommer du i bil kan du parkere i byen mot betaling, og kommer du med offentlig transport er det kun ca. 100 meter fra busstoppet til hotellet.

Les mer om Hotel Villa Romana

Takterrasse med basseng

Hotellet er pent innredet i klassisk stil og har en god restaurant, bar, tv-stue, fellesstue og heis. På taket er det en liten terrasse med basseng, omkranset av solsenger. Som gjest får du også gratis adgang til hotellets private del av stranden med omkledningsrom. Men man må fortsatt betale for solsenger og parasoller. Hotellet samarbeider med skjønnhetssentret Centro Naturale Herbarium, som du også kan avlegge et besøk når du vil unne deg litt velvære.

Komfortable og godt utstyrte rom

På Hotel Villa Romana er det totalt 55 rom i forskjellige kategorier. Alle rommene har telefon, satellitt-tv, minibar, aircondition og eget bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar, i tillegg til at de fleste har en større eller mindre balkong. Du kan se havet fra takterrassen, men ikke fra rommene. De fleste rommene vender ut mot en mindre vei med lokal trafikk, så en anelse trafikkstøy kan forekomme på dagtid.

Les om rommene på Hotel Villa Romana

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map