Hotell i Minori på Amalfikysten

Hotel Villa Romana

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Minori er en klassisk italiensk by

Hotel Villa Romana ligger i sentrum av den hyggelige, lille kystbyen Minori. Her hersker det en lokal stemning og alle kjenner alle. Barna bruker strandpromenaden som lekeplass mens byens eldre menn spiller deres daglige runder kort på en av de små barene. Hotel Villa Romana eies av byens mangeårige borgemester Andrea, og har fått navnet sitt fra den romerske villaen fra det 1. århundre som ligger i nærheten, og som absolutt er verdt et besøk.

Gode transportmuligheter

Det er kun ca. 200 meter til stranden, og i sommerperiodene kan du ta en av de små rutebåtene fra Minori langs kysten til Maiori og Amalfi, der du kan komme deg videre med båt til f.eks. Capri og Salerno. Kommer du i bil kan du parkere i byen mot betaling, og kommer du med offentlig transport er det kun ca. 100 meter fra busstoppet til hotellet.

Les mer om Hotel Villa Romana

Takterrasse med basseng

Hotellet er pent innredet i klassisk stil og har en god restaurant, bar, tv-stue, fellesstue og heis. På taket er det en liten terrasse med basseng, omkranset av solsenger. Som gjest får du også gratis adgang til hotellets private del av stranden med omkledningsrom. Men man må fortsatt betale for solsenger og parasoller. Hotellet samarbeider med skjønnhetssentret Centro Naturale Herbarium, som du også kan avlegge et besøk når du vil unne deg litt velvære.

Komfortable og godt utstyrte rom

På Hotel Villa Romana er det totalt 55 rom i forskjellige kategorier. Alle rommene har telefon, satellitt-tv, minibar, aircondition og eget bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar, i tillegg til at de fleste har en større eller mindre balkong. Du kan se havet fra takterrassen, men ikke fra rommene. De fleste rommene vender ut mot en mindre vei med lokal trafikk, så en anelse trafikkstøy kan forekomme på dagtid.

Les om rommene på Hotel Villa Romana

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Villa Romana

Les personlige anmeldelser av Hotel Villa Romana som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Villa Romana. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Villa Romana

Bedømmelse av Hotel Villa Romana

Pent hotell, godt renhold, hyggelige ansatte, bra mat. Hotellet kan absolutt anbefales.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Villa Romana

Les mer

Bedømmelse av Hotel Villa Romana

Les mer

Kai og hustru fra Kragerø i Norge boede på Hotel Villa Romana i Minori fra d. 2. til d. 27. september 2006.

BAKGRUNN
Vi er et ungdommelig pensjonistektepar (!?) som er Italia-frelste og gjerne ville forlenge en god norsk sommer med september i Italia. Vi hadde vært noen ganger i Sorrento og på utflukter blitt enige om at Amalfikysten konkurrerer med Geirangerfjorden om å være det vakreste sted på jord for møtet mellom fjell og hav.

STED
Vi ønsket å bo rimelig med kort vei til badestrand, men samtidig med gode kommunikasjoner. Minori viste seg,som vi håpet, å passe perfekt. Det må være det mest genuint italienske sted ved kysten-med hyggelig intim atmosfære .Mest italienere,det gikk 14 dager før vi hørte en skandinavisk røst. De fleste kan bare italiensk,men jeg kan språket noenlunde bra, For ikke å skremme bort noen får jeg anføre at min kone ikke kan det og hun klarte seg over alt utmerket med smil,fingerspråk og noe engelsk.Trivelig badestrand med rimelig stol/parasolleie (mindre enn halvparten av kostnaden i Maiori 15 minutters spasertur unna).Samtidig meget gode bussforbindelser-utrolig billig- til Napoli (hvor vi i domkirken overvar det årlige San Gennaro miraklet hvor 1500 år gammelt blod blir flytende hver 19/9)og shoppingtur til Sorrento . Trivsels- og gourmetturer til Ibsens Amalfi og Grieg/Wagners Ravello samt Positano-Italias svar på Saint Tropez. Alle disse stedene ligger bare få km unna og er utrolig vakre og mondene. Samtidig er de altså svært turistifiserte og etter turer dit var det delig å komme tilbake til vårt lille Minori. Det skal også anføres at prisnivået der til dels er det mangedobbelte-for hoteller enda mere.Vi rakk videre
Monte Cassino, Caserta, Paestum, opera/ballett-Carmina Burana- i Maiori-(gratis!), samt klassisk kveldskonsert i Villa Rufolo,Ravello.

HOTELLET
Villa Romana har formelt 4-stjerner, men er intet luksushotell. Dog meget pent med store, lyse ,hyggelige rom. Be om å få høytliggende rom mot bakgården/svømmebassenget- helt stille og med egen solbalkong. Hotellet ligger hundre meter fra stranden/kystveien (heldigvis), men det altså nesten ikke havutsikt,hvis det er det man vil satse på. Hotellet har en svært hyggelig atmosfære, betjeningen virker som en eneste stor familie- hva de visstnok også i virkeligheten er!. Av praktiske og økonomiske grunner valgte vi halvpensjon.
Traust-men noe ensformig.Er man ute etter raffinerte retter bør man nok satse på å spise i byen-nok av steder.

TOTALVURDERING
Billig,hyggelig,intimt-samtidig enkel og kort vei til diverse mondene og urbane opplevelser. Naturen hele veien fantastisk, det er ikke uten grunn at italienerne kaller strekningen Costa Divina: Den guddommelige kysten.

ADVARSEL:
Minori er intet sted for disco-sugen ungdom. Det samme om man har krav til haute cuisine og Armani-dresser.Da bør man forflytte seg noen km. For alle andre (de fleste) kan det vamt anbefales.

P.S, Vi har for øvrig ogå de beste erfaringer med In-Italia -og håper at tid,penger og helse gjør at de kan hjelpe oss med opphold i La Bella Italia også en annen gang. D.S

Les mer

Bedømmelse av Hotel Villa Romana

Les mer

Bedømmelse av Hotel Villa Romana

Les mer
 
search map