Hotell i Minori på Amalfikysten

Hotel Santa Lucia

Utsikt mot Minori fra havet
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Santa Lucia er et hyggelig, familiedrevet hotell som ligger midt i sentrum av Minori, ca. 100 meter fra stranden og båtene som forbinder de mindre byene langs kysten i sommersesongen.

Midt i hjertet

Hotellet ligger ved siden av hovedveien, så det er lett å komme til og fra området, også med offentlig transport ettersom de lokale bussene som kjører mellom Salerno og Amalfi nesten stopper på dørstokken. Minori er en fin liten by med massevis av lokale farge, så her kan du komme tett på det Italia, som de fleste er på jakt etter, men som er så vanskelig å finne, spesielt på Amalfikysten. Det er et godt utvalg av koselige kaféer hvor du kan drikke kaffe med lokalbefolkningen, flotte restauranter og butikker. I Minori kan du også fremdeles gå til frisøren på den gamle måten, noe som er en helt spesiell opplevelse, deretter kan du spise kaker på det Pave-velsignet konditori De 'Riso.

Les mer om Hotel Santa Lucia

Hjemmekoselige og familiær atmosfære

Hotellet har en liten resepsjon, heis, bar, stue m. TV, restaurant og utendørs terrasse. Når familien (mor og sønn) selv bor på hotellet, fungerer det også som deres hjem, og atmosfæren er veldig koselig og familiær. Det betyr også at du raskt blir en del av familien, og de hjelper selvsagt med alle typer spørsmål.

Et koselig, lite hotell

Santa Lucia har 35 rom (også for rullestolbrukere), som er pent innredet med satellitt-TV, safe, air condition, minibar, bad med dusj, hårføner og toalett. Halvparten av rommene vender mot gaten, så du må regne med noe trafikkstøy i løpet av dagen, det er litt roligere rom som vender mot byen. De fleste rommene har balkong, men det kan ikke garanteres. Noen rom ligger i et anneks ca 50 meter unna. Typen kalt studio er IKKE med en kjøkkenkrok.

Les om rommene på Hotel Santa Lucia

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map