Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Minori er en av de forholdsvis originale byene langs Amalfikysten, og den er blant annet berømt for sin romerske villa, men kanskje mer pga. den britiske kokken Jamie Oliver, da hans italienske læremester kommer fra denne trivelige kystbyen.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Hyggelig sentrum med sandstrand

Byen byr på flere restauranter, men hvis man vil på shopping skal man nok ta buss eller ferge til Positano, eller enda bedre bussen til Sorrento som kjører fra Minori ca. 1 gang i timen. Hvis man bare vil slappe av i stolen kan man leie solsenger og parasoller flere steder ved byens sandstrand, og innenfor noeon få meter byr diverse kaféer på frokost, kaffe og kald drikke.

Trenger du noen pauser kan du besøke de lokale markedene, som hver torsdag selger alt fra klær til flaskeåpnere i enden av den lille hovedgaten. Det samme markedet finnes på fredager i nabobyen Maiori som for øvrig har Amalfikystens lengste sandstrand. Fra Minori (og flere av nabobyene) kan du seile til bla. Capri og Positano i sommersesongen.

Les mer om Minori

Limoncello og andre søtsaker

Sitronlikøren "limoncello" kommer herfra. Den blir laget på sitronskal som er blandet med alkohol, sukker og hemmelig ingrediens, som gir en forfriskende og halvsøt smak. Mange nyter det etter et kveldsmåltid eller som aperitif.

I tillegg har Minori også et av Italias mest kjente konditorier -De Riso-, som ligger på den lille plassen ved siden av bensinstasjonen. Stedet har et meget godt utvalg av kaker (prøv blant annet den lokale spesialiteten Delizia al Limone) og halvkalde isdesserten kalles semifreddi. Den berømte konditor har vært i Roma, hvor han ble velsignet av paven. Dette dokumenteres i en stor fotoutstilling i selve konditoriet. Mange har prøvd å kopiere deres oppskrift, men ingen andre steder får man dem i den opprindelige form.

Bestill deres ferieovernattinger i Minori

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Minori og i resten av Campania. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Sjul teksten
 
 
search map