Feriebolig i Massa Lubrense i Campania

Residence Gocce di Capri

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Sjarm og utsikt du sent glemmer

Residence Gocce di Capri er et lite, sjarmerende feriested som ligger godt skjult fra veien i de rolige og frodige omgivelsene på Sorrento-halvøya. Du bor midt i den vakreste tenkelige naturen i Punta Campanella Nasjonalpark, og utsiktens skjønnhet vil forbløffe deg. Her ser du ut over både Capri, Ischia og Napoli-bukten - og denne utsikten kan du nyte fra alle leilighetene. Så sett deg ned, les en god bok eller bare la blikket hvile på horisonten mens ferieroen senker seg...

Gocce di Capri ligger ca. 7 km fra Massa Lubrense og ca. 10 km fra Sorrento, og lokker dermed med en strategisk beliggenhet for utflukter til Pompeii, Napoli, Positano, Sorrento, Amalfi og Ischia... hvis du får tid til alt, selvsagt! Hvis du ikke vil stresse rundt på ulike utflukter tilbyr Gocce di Capri komfortable fasiliteter som gjør at du kan bli værende her hele dagen lang.

Les mer om Residence Gocce di Capri

Fasiliteter og tjenester

Bassengområdet er skapt for å bare slappe av, senke tempoet og ikke gjøre noe som helst. Fra solsengen din, i skyggen av parasollen, kan du til enhver tid beundre utsikten over Capri. Baren serverer gode cocktailer som komplementerer den romantiske og enestående solnedgangen du kan nyte på terrassen. Det blir ikke stort mer romantisk enn dette. I høysesongen serveres frokosten utendørs på terrassen. I restauranten/pizzeriaen kan du innta sør-italienske retter laget av lokale, organiske sesongprodukter.

Et hav av aktiviteter å velge mellom

I tillegg til alle utfluktene du kan dra på i området er det mye annet spennende å fylle dagene med. Strendene i Marina del Cantone ligger knappe 10 minutter med bil unna. Her finner du også flere restauranter, butikker, dagligvarehandler og barer. For de aktive reisende går det mange vakre turstier rundt Gocce di Capri som byr på sceniske opplevelser. De gastronomisk interesserte kan ta del i hotellets matlagingskurs og Mozzarella-klasser der de viser deg hvordan du lager lokal mozzarella og ricotta.

Rom og leiligheter med utsikt

Gocce di Capri er ikke et stort hotell, det har kun 21 rom og leiligheter totalt. De fleste enhetene er velsignede med en fantastisk utsikt over Napoli-bukten og Capri. De fleste rommene har egen balkong med stoler og bord, med unntak av "Economy"-rommene. Alle rommene er utstyrte med aircondition, satellitt-tv, minibar, safe, hårføner og privat bad.

Leilighetene kommer i ulike størrelser og stiller med samme bekvemmeligheter som rommene, samt et velutstyrt kjøkken med kjøleskap med kjøleskap. Disse leilighetene er ideelle for lengre opphold, samt for familieferier.

Les om leilighetene på Residence Gocce di Capri

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Residence Gocce di Capri

Les personlige anmeldelser av Residence Gocce di Capri som ligger i Campania. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Gocce di Capri. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Residence Gocce di Capri

Bedømmelse av Residence Gocce di Capri

Les mer

Bedømmelse av Residence Gocce di Capri

Les mer
 
search map