Hotell i Massa Lubrense i Campania

Relais Blu Belvedere

 
Relais Blu Belvedere er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Relais Blu Belvedere er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Massa Lubrense her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Relais Blu Belvedere er et lite paradis som befinner seg i Massa Lubrense kommune, ca. 20 minutter kjøretur fra Sorrento. Utsikten er en av de sjeldne, og fra den store terrassen kan du se øyene Capri, Ischia og Procida, og man kan også se Napoli og vulkanen Vesuv.

En intim atmosfære

Det lille hotellet har kun 10 rom, og åpnet sommeren 2006. Den befinner seg i en tidligere privat og veldig moderne villa, og ligger i en typisk middelhavshage, som er preget av oliventrær, furutrær, agaveplanter og mange klipper.

Les mer om Relais Blu Belvedere

Føl deg som hjemme

Relais Blu Belvedere eies og drives av to søsken Bianca og Antonio, som sammen med sitt personale gjør sitt ytterste for at gjestene skal føle seg som hjemme. Du vil føle deg mer som en gjest hos en privat familie, enn som en hotellgjest, men alle behandles på en diskrè måte, som man kan forvente fra hoteller i denne klassen.

Høyt servicenivå

Servicenivået er høyt, og man kan få gode råd om spennende og annerledes utflukter. Bla. kan det arrangeres tur med privatbåt til både Capri og de andre nærliggende øyene. Det arrangere ofte også dykketurer, langs den spennende kysten, like som det er lett å få veibeskrivelse til de små "hemmelige" strendene i nærheten.

Michelin restaurant

Hotellet har et hyggelig lite resepsjon, bar, flere oppholdsrom, restuarant, svømmebasseng og en stor takterrasse. Relais Blu Belvedere er kjent for sin restuarant (åpen til frokost og middag), og kjøkkensjefen har jobbet på flere av Europas kjente restauranter. Den tiltrekker seg derfor ikke bare hotellets gjester, men også utenifra.

Smakfulle rom

Relais Blu har totalt 11 store rom i flere forskjellige kategorier. Alle har naturligvis havutsikt, men er ellers innredet i en meget personlig og individuell maritim stil, og på grunn av de store panoramavinduene vil du automatisk føle deg som en del av naturen. Både Deluxe-rommene og Special-rommene har balkong eller hage, mens Superior-rommene kun har vinduer. Alle rommene har som minimum aircondition, satellitt-TV, minibar, safe og privat bad med dusj eller boblebad.

Les om rommene på Relais Blu Belvedere

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Relais Blu Belvedere

Les personlige anmeldelser av Relais Blu Belvedere som ligger i Campania. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Relais Blu Belvedere. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Relais Blu Belvedere

HOTELLET!

Et fantastisk sted med kun 15 rom, for den som behøver hvile og bare ta det rolig.
Nyt vidunderlig utsikt, slapp av ved bassenget og spis godt!
Topp service, vi trivdes!
A fantastic place with only 15 rooms, perfect for relaxing and calming down.
Enjoy the magic view, relax by the pool and eat fantastic food!
Top service, we enjoyed!

Les mer

Perfekt for honeymoon!

Nydelig, lite, boutiqe hotell- perfekt for bryllupsreise. Helt fantastisk mat- vinkjeller med over 1000 forskjellige viner. Avslappende infinitypool, dog noe lite for svømming. Mange fine dagsutfluktet: capri, Pompeii, Positano, Captain Cook Beach club, lurt med leiebil, men hotellet arrangerer noen pickup services. Fantastisk god service! Spektakulær utsikt!

Les mer

Bedømmelse av Relais Blu Belvedere

Les mer

Bedømmelse av Relais Blu Belvedere

Les mer

Bedømmelse av Relais Blu Belvedere

Les mer

Bedømmelse av Relais Blu Belvedere

Les mer
 
search map