Hotell i Massa Lubrense i Campania

Relais Blu Belvedere

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Relais Blu Belvedere er et lite paradis som befinner seg i Massa Lubrense kommune, ca. 20 minutter kjøretur fra Sorrento. Utsikten er en av de sjeldne, og fra den store terrassen kan du se øyene Capri, Ischia og Procida, og man kan også se Napoli og vulkanen Vesuv.

En intim atmosfære

Det lille hotellet har kun 10 rom, og åpnet sommeren 2006. Den befinner seg i en tidligere privat og veldig moderne villa, og ligger i en typisk middelhavshage, som er preget av oliventrær, furutrær, agaveplanter og mange klipper.

Les mer om Relais Blu Belvedere

Føl deg som hjemme

Relais Blu Belvedere eies og drives av to søsken Bianca og Antonio, som sammen med sitt personale gjør sitt ytterste for at gjestene skal føle seg som hjemme. Du vil føle deg mer som en gjest hos en privat familie, enn som en hotellgjest, men alle behandles på en diskrè måte, som man kan forvente fra hoteller i denne klassen.

Høyt servicenivå

Servicenivået er høyt, og man kan få gode råd om spennende og annerledes utflukter. Bla. kan det arrangeres tur med privatbåt til både Capri og de andre nærliggende øyene. Det arrangere ofte også dykketurer, langs den spennende kysten, like som det er lett å få veibeskrivelse til de små "hemmelige" strendene i nærheten.

Michelin restaurant

Hotellet har et hyggelig lite resepsjon, bar, flere oppholdsrom, restuarant, svømmebasseng og en stor takterrasse. Relais Blu Belvedere er kjent for sin restuarant (åpen til frokost og middag), og kjøkkensjefen har jobbet på flere av Europas kjente restauranter. Den tiltrekker seg derfor ikke bare hotellets gjester, men også utenifra.

Smakfulle rom

Relais Blu har totalt 11 store rom i flere forskjellige kategorier. Alle har naturligvis havutsikt, men er ellers innredet i en meget personlig og individuell maritim stil, og på grunn av de store panoramavinduene vil du automatisk føle deg som en del av naturen. Både Deluxe-rommene og Special-rommene har balkong eller hage, mens Superior-rommene kun har vinduer. Alle rommene har som minimum aircondition, satellitt-TV, minibar, safe og privat bad med dusj eller boblebad.

Les om rommene på Relais Blu Belvedere

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Bellevue Syrene

Sorrento, Campania

Palazzo Murat

Positano, Campania

Covo dei Saraceni

Positano, Campania

Anbefalinger for deg

Versilia Palace Hotel

Marina di Pietrasanta, Toscana

Villa Angelica

Fabbrica, Toscana

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno, Toscana

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

Hotel Florida

Sorrento

Due Relais

Vietri sul Mare

search map