Hotell i Massa Lubrense i Campania

Lubra Casa Relax

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

I midten av fjellene på den ytre delen av Sorrentinahalvøya, er det en rekke koselige små og svært lokale landsbyer hvor du sjelden ser turister. Det kan man lure på, for beliggenheten midt mellom den store byen Sorrento og den berømte Amalfikysten er absolutt ikke feil. En er fristet til å si - Takk og lov, for at det fortsatt er et ganske stort antall byer i dette området hvor livet leves nesten som før turismen ble oppfunnet. Slik er det egentlig på Amalfikysten, selv om de fleste vil nekte å tro det.

Lucia tar seg av alt

Intimt og familiært er stikkord for dette koselige hotellet, hvor Lucia putte rundt deg og sørge for at du føler deg hjemme. Bygningen, som stammer fra 1600-tallet, har blitt nøye restaurert og utstråler historie. Vakre steintrapper, freskomalerier, en koselig restaurant og terrasser er en av de tingene du kan nyte her på Lubra Casa Relax,som ligger i landsbyen Schiazzano ca. fire kilometer fra byene Massa Lubrense og Sant'Agata.

Føles mer som et familiært lite B&B

På grunn av dets få rom føles hotellet mer som et lite bed & breakfast og passer perfekt for deg som ønsker å bo på et mindre sted der ro og fred kombinert med vakker utsikt og familiær atmosfære utgjør feriens hovedfokus. En del av bygningen var tidligere en kirke, og huset i seg selv var prestens bosted. Huset er fortsatt delt i to deler, en hotelldel og en restaurantdel, der sistnevnte var husets cantina der man oppbevarte olje, vin, ost og annet smått og godt. I dag er dette en trivelig restaurant med koselig miljø, vakkert, hvelvet steintak og hjemmelaget mat - med Lucia i spissen, selvsagt. Ønsker du å lære av hennes kunst, har du muligheten til å delta på et ekte italiensk matlagingskurs.

Les mer om Lubra Casa Relax

Du har utsikt over havet og øyene

Ischia, Capri, Procida, Napoli og Vesuv ligger foran dine føtter og fra hotellets terrasser kan du nyte denne utsikten. Som en forlengelse av restauranten finner du en av terrassene der du kan avkjøle deg i det lille bassenget, solsenger og parasoll. Den andre terrassen ligger et plan opp og her kan du innta frokosten under åpen himmel, en perfekt plass der du i fredelige omgivelser kan starte dagen din eller avslutte den med noe godt å drikke og en vakker solnedgang.

Lidenskap og tradisjon på sitt beste

Lucia er en svært vennlig og behagelig person som ser Lubra Casa Relax mer som et hjem man skal ta vare på enn et hotell. Hun er den som ser til at du har det bra og deler gjerne av sine kunnskaper om matlaging dersom du er interessert. Hun fikser og trikser med alt mulig og kan blant annet ordne matpakke til deg, organisere trivelige og spennende utflukter, prøvesmakingsturer og mye annet. Det er bare å høre med henne og melde din interesse så forsøker hun å hjelpe deg på best mulig måte. Vi gjør oppmerksomme på at restauranten holdes åpen på forespørsel, så gi beskjed i god tid til Lucia om du ønsker å spise på hotellet, eller bestill bord i forkant. Matlagingskursene er også på forespørsel og man betaler for å delta.

Rom med et romantisk preg

Lubra Casa Relax har som nevnt kun 6 rom i forskjellige kategoriet med forskjellige innredninger. Det kan være alt fra farge til størrelse og utsikt som skiller dem fra hverandre. De er utstyrt med aircondition, tv, Wi-Fi, safe og eget bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner. De fleste rommene har også en safe og minibar, og hver har en balkong eller terrasse.

Les om rommene på Lubra Casa Relax

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map