Hotell i Massa Lubrense i Campania

Hotel Delfino

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Leter du etter et sted der du kan roe fullstendig ned et stykke fra folkehavet, der du kan bade i krystallklart vann og nyte vakre solnedganger? Da er Hotel Delfino noe for deg.

Nyt fantastiske solnedganger

Det finnes enkelte hotell som er mer privilegerte enn andre, og man kan si at dette hotellet er et av dem. Den fine beliggenheten ute på klippene gjør at du til dels får en roligere plassering, men samtidig kan du beundre panoramautsikter over det dramatiske landskapet. Spesielt fra solsengene som ligger ved bassengområdet; der ser du lysene fra Capri som ligger rett overfor deg. For å komme deg ned til havet må du ta trappene, men belønningen er stor og du kan bade i krystallklart vann. Om du liker saltvann, men foretrekker bassengkanten kan vi informere om at det er saltvannsbasseng på Hotel Delfino.

Du bor litt avsides, men fortsatt nært alt du trenger

Sorrento-halvøya er et frodig og svært vakkert sted med dramatisk kystlinje, og Massa Lubrense er ikke et unntak. Det beste er at du har knappe 7 km inn til Sorrentos livlige sentrum der du finner alt fra butikker, utesteder, kaféer og restauranter til togstasjon og ferger til Capri og Napoli. Du kan til og med ta en runde bort til Sant'Agata der du finner et par trivelige restauranter, eller utforske den magiske Amalfikysten med byer som Positano og Amalfi.

Øk livskvaliteten med deilig mat

Hvis du føler for å bli "hjemme" en kveld er dette ikke noe problem da Hotel Delfino har to barer, Miracapi og Le Sirene, som begge serverer gode drinker og cocktailer, samt to restauranter. La Rotonda serverer frokost og middag, og har en vidunderlig 360 graders utsikt. Så len deg tilbake og nyt tradisjonelle retter fra området akkompagnert av en god vin. På Punta San Lorenzo, som også er åpen for gjester utenfra, kan du spise lunsj på panoramaterrassen. Ulike temakvelder står ofte på menyen her, og det er fullt mulig å få spesialtilpassede menyer hvis du f.eks. vil ha vegetarisk og glutenfri mat.

Greit å vite

Det arrangeres ulike begivenheter på hotellet her innimellom, som f.eks. bryllup.

Velg den utsikten som passer deg best

Rommene er trivelig innredet i marin stil og har enten en queensize-seng eller to enkeltsenger. Du kan velge mellom dobbeltrom med utsikt over hagen (vindu) eller dobbeltrom med havutsikt og balkong. Fasilitetene er de samme med aircondition, satellitt-tv, minibar og safe.

Les mer om Hotel Delfino

Les om rommene på Hotel Delfino

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map