Hotell i Massa Lubrense i Campania

Grand Hotel Due Golfi

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det stilfulle hotellet Grand Hotel Due Golfi ligger i de grønne bakkene i byen Sant' Agata sui Due Golfi ca. 15 minutters kjøring fra Sorrento og få minutters gange fra byens sentrum. Hotellets største attraksjon er utvilsomt utsikten. Du er garantert en helt fantastisk utsikt over havet mot Napoli og vulkanen Vesuv, og hvis du velger et rom med havutsikt kan du også nyte dette synet fra balkongen din. Slå deg ned, ta et glass deilig vin og la deg forføre av utsikten mens du lar hverdagens kjas og mas skylle av deg. Grand Hotel Due Golfi har en strategisk beliggenhet dersom du vil dra på utflukter til f.eks. Pompeii, Napoli, Positano, Sorrento, Amalfi, og hvis du får tid anbefaler vi også et besøk til øyene Capri og Ischia. Hvis du simpelthen ønsker å bruke tiden til å slappe av og nyte stillheten og utsikten er det heldigvis gode muligheter for nettopp det på Grand Hotel Due Golfi. I umiddelbar nærhet er det mange gode turstier, bl.a. "Gudenes sti" på Amalfikysten som vi kan anbefale på det varmeste da du i løpet av den ca. 3 timers lange turen får oppleve makeløse utsikter over en av verdens vakreste kystlinjer. Hvis du vil besøke Sorrento tilbyr Grand Hotel Due Golfi en gratis pendelbuss til sentrum flere ganger for dagen.

Lekkert bassengområde

Det er mulig hotellet ligger et stykke fra stranden, men til gjengjeld kan du benytte deg av det spektakulære svømmebassenget med den fantastiske utsikten. Det er naturligvis en bassengbar der du kan lese godboken din samtidig som du nyter en kjølig forfriskning. I løpet av dagen serverer baren også lette snacks, og i restauranten kan du spise lunsj og middag med italienske spesialiteter på menyen. Både service og fasiliteter holder en god standard, og hotellet er perfekt for en avslappende ferie. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet, og hvis du kommer med bil er det gratis parkering på stedet. For de aktive er det både tennisbane og en liten fotballbane.

Les mer om Grand Hotel Due Golfi

Tradisjonelt innredede rom

Grand Hotel Due Golfi har totalt 67 komfortable rom som er enkelt innredet i tradisjonell stil. Rommene har aircondition (fra mai til september), Wi-Fi, telefon, minibar, satellitt-tv, safe og balkong. Noen vender mot parkeringsplassen mens andre har havutsikt. Badene har toalett, hårføner og dusj eller badekar.

Les om rommene på Grand Hotel Due Golfi

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Grand Hotel Due Golfi

Les personlige anmeldelser av Grand Hotel Due Golfi som ligger i Campania. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Grand Hotel Due Golfi. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Grand Hotel Due Golfi

Flott sted :)

Hotellet ligger 6 km opp på et fjell, men det er lett med transport til og fra Sorrento by. Hotellets pendelbuss går flere ganger for dagen, og lokalbussen til Sorrento og omegn stopper rett utenfor (ca. 25 min). Det ligger en liten, men hyggelig by 5 minutters gange fra hotellet. Her er det også flere små spisesteder.
Rommet var litt smått, men det fungerte og var rent og pent - balkongen var deilig. Personalet på hotellet var fantastiske, meget hjelpsomme og søte. Maten var god og variert, veldig fin frokost med litt for enhver smak.
Kan anbefales på det varmeste :)

Les mer

Utmerket hotell med unik beliggenhet i fjellet

God hotell med en flott beliggenhet i fjellene over byen Sorrento, med en fantastisk utsikt over byen, nabobyer og fra Napolibukten og Vesuv.

Les mer

Bedømmelse av Grand Hotel Due Golfi

Les mer

Bedømmelse av Grand Hotel Due Golfi

Les mer

Sølvi og familie fra Elverum i Norge boede på Grand Hotel Due Golfi i Massa Lubrense fra d. 14. til d. 19. juli 2007.

Turen i Italia var kjempeflott! Vi leide feriehus i en uke før vi var 5 døgn i Massa Lubrense. Hotellet var nydelig, flott beliggenhet, topp service, nydelig utsikt og god mat. Det var veldig hyggelig å være der med barn. Etter å ha kjørt litt rundt på snirklete og trange veier, var vi bare enda mer fornøyd med vårt valg av hotell. Det var greit å komme til og fra, samtidig som det var fint å ta en spasertur inn til byen på kvelden med våre tenåringsbarn. Tips til andre som oppholder seg på hotellet er:

Dagstur til Pompei
Kjøre langs Amalfikysten
Dra ut til en av strendene (spør etter de beste i resepsjonen) Båttur til Capri (hvor vi leide båt og dro på tur rundt øya og ankret opp underveis for å bade og spise lunsj) En kald øl ved poolen på ettermiddagen mens barna spilte ball på banen.

Les mer
 
search map