Hotell i Massa Lubrense i Campania

Grand Hotel Due Golfi

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det stilfulle hotellet Grand Hotel Due Golfi ligger i de grønne bakkene i byen Sant' Agata sui Due Golfi ca. 15 minutters kjøring fra Sorrento og få minutters gange fra byens sentrum. Hotellets største attraksjon er utvilsomt utsikten. Du er garantert en helt fantastisk utsikt over havet mot Napoli og vulkanen Vesuv, og hvis du velger et rom med havutsikt kan du også nyte dette synet fra balkongen din. Slå deg ned, ta et glass deilig vin og la deg forføre av utsikten mens du lar hverdagens kjas og mas skylle av deg. Grand Hotel Due Golfi har en strategisk beliggenhet dersom du vil dra på utflukter til f.eks. Pompeii, Napoli, Positano, Sorrento, Amalfi, og hvis du får tid anbefaler vi også et besøk til øyene Capri og Ischia. Hvis du simpelthen ønsker å bruke tiden til å slappe av og nyte stillheten og utsikten er det heldigvis gode muligheter for nettopp det på Grand Hotel Due Golfi. I umiddelbar nærhet er det mange gode turstier, bl.a. "Gudenes sti" på Amalfikysten som vi kan anbefale på det varmeste da du i løpet av den ca. 3 timers lange turen får oppleve makeløse utsikter over en av verdens vakreste kystlinjer. Hvis du vil besøke Sorrento tilbyr Grand Hotel Due Golfi en gratis pendelbuss til sentrum flere ganger for dagen.

Lekkert bassengområde

Det er mulig hotellet ligger et stykke fra stranden, men til gjengjeld kan du benytte deg av det spektakulære svømmebassenget med den fantastiske utsikten. Det er naturligvis en bassengbar der du kan lese godboken din samtidig som du nyter en kjølig forfriskning. I løpet av dagen serverer baren også lette snacks, og i restauranten kan du spise lunsj og middag med italienske spesialiteter på menyen. Både service og fasiliteter holder en god standard, og hotellet er perfekt for en avslappende ferie. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet, og hvis du kommer med bil er det gratis parkering på stedet. For de aktive er det både tennisbane og en liten fotballbane.

Les mer om Grand Hotel Due Golfi

Tradisjonelt innredede rom

Grand Hotel Due Golfi har totalt 67 komfortable rom som er enkelt innredet i tradisjonell stil. Rommene har aircondition (fra mai til september), Wi-Fi, telefon, minibar, satellitt-tv, safe og balkong. Noen vender mot parkeringsplassen mens andre har havutsikt. Badene har toalett, hårføner og dusj eller badekar.

Les om rommene på Grand Hotel Due Golfi

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map