Feriebolig i Massa Lubrense i Campania

Casa Antonella

Pris fra pr. pers
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Leiligheten ligger i en restorert, historisk bygning fra begynnelsen av 900-tallet, og består av et kjøkkenhjørne med gasskomfyr, en stue med spisebord og en dobbel sovesofa, et soverom med dobbeltseng og to bad med dusj og toalett, samt en balkong.

Føl dere som hjemme
Nyt den perfekte kombinasjonen av bade- og kulturferie midt i romantiske Massa Lubrense. Bad i Middelhavet, og gå i et bedagelig tempo til den trivelige nabohavnen Marina della Lobra med sin hyggelige strandpromenade, utvalg av restauranter og båtturer til f.eks. Positano og Capri. Benytt dere av det komplimentære treningssentermedlemsskapet som kommer med leiligheten og styrk kroppen i Sorrento, eller lei en båt og kos dere til sjøs. Vend leiebilen mot Pompeii og bestig vulkanen Vesus etterpå, før dere kjører langs Amalfikysten og lar landskapet ta pusten fra dere. Smak på lokale spesialiteter på de forskjellige spisestedene i området, eller eksperimenter på deres eget kjøkken med lokale råvarer.

Bestill deres hyggelige ferieleilighet

Forelsk dere i det imponerende landskapet og kjenn hvordan skuldrene senker seg i de rolige omgivelsene. Absorber den autentiske italienske atmosfæren og slapp av i Casa Antonella. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les mer om Casa Antonella

Leiligheten på Casa Antonella

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza Antico Seggio

Praiano, Campania

Hotel Aurora

Amalfi, Campania

Terrazza Vista Mare

Atrani, Campania

Anbefalinger for deg

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Populært i Campania

search map