Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byen er ikke langt fra Punta Campanella, som er den ytterste spissen på denne halvøya som utgjør Amalfikysten mot syd og Sorrento med Napolibukta mot nord. Området rundt Massa Lubrense er fremdeles ganske ukjent og byr på få turister og en fabelaktig utsikt. Her kan dere se alle de tre øyene Capri, Ischia og Procida, i tillegg til Napoli og den mektige vulkanen Vesuv. Området er veldig kupert, noen ganger på grensen til det dramatiske. Fjellkjeden Monti Lattari som deler halvøya i to, begynner her. Nyt freden i det vakre landskapet og la dere inspirers av kontrastene. Naturen er vakker og frodig, og det er mange muligheter for spaserturer langs de mange muldyrstier i området. Her finnes også mange "skjulte" strender, som stort sett aldri blir besøkt av turister.

Bestill deres ferieovernattinger i Massa Lubrense

Ta en titt i vår online-katalog og finn ferieovernattingene som passer best for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hotell og ferieleiligheter i Massa Lubrense og de nærliggende områdene. Ta også gjerne kontakt med en av våre erfarne reisekonsulenter som gladelig stiller med tips og hjelp. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre på siden eller bruk chat-alternativet til venstre på siden. Vi er her for å sørge for at deres ferie i Massa Lubrense blir så behagelig og bekymringsfri som mulig.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map