Feriebolig i Maiori på Amalfikysten

Terrazza Acquachiara

 
Terrazza Acquachiara er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Acquachiara er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Maiori her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Terrazza Acquachiara ligger ca. én km fra Maioris folkelige sentrum, med gågate, strandpromenade, butikker, kaféer og restauranter.

Nyt utsikten

Leilighetens store vinduer og terrasse frister med en eksklusiv utsikt over det asusblå havet, de imponerende klippene og det herskapelige utkikkstårnet som har beskyttet kystlinjen mot ubudne gjester siden tidenes morgen. Legg på svøm i det 40 m² store svømmebassenget og la solen tørke dere på det tilhørende soldekket. Gå ned de 250 trinnene til en liten plattform der dere kan hoppe i havet - plattformen og stien ned dit deles med tre andre hus (vannet blir veldig dypt med en gang og anbefales derfor ikke for barn eller dårlige svømmere). Tilbring dagene på Amalfikystens lengste sandstrand kun 1 km fra leiligheten i Maiori.

Les mer om Terrazza Acquachiara

Treromsleilighet med 6 soveplasser (m/ terrasse & havutsikt):
- Leiligheten har to innganger, og dere kan fint parkere ved den ene dersom det er behov for det. Den andre inngangen er omtrent 100 trappetrinn høyere oppe. Inne i leiligheten finner dere et velutstyrt kjøkken med ovn, en spisestue med tv, bord, stoler og dobbel sovesofa, et soverom med dobbeltseng og utgang til terrasse med havutsikt, et soverom med to enkeltsenger (kan samles til én dobbeltseng) med havutsikt fra siden, et bad med toalett, dusj og vaskemaskin, enda et bad med dusjkabinett, samt en stor terrasse som omringer leiligheten. Terrassen er møblert med hagemøbler og grill.

Bestill deres terrasseleilighet med basseng

Se frem til uforglemmelige dager i solen med et opphold på Terrazza Acquachiara. Tilbring kvalitetstid med familien på terrassen, og hør lyden av bølgene i det fjerne. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 
search map