Feriebolig i Maiori på Amalfikysten

San Pietro Residence

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

På San Pietro Residence kan du velge mellom å bo i dobbeltrom med frokost inkludert, eller i ferieleilighet der du har muligheten til å lage maten selv. Uansett hvilket alternativ du velger har du alle fasilitetene du behøver for en komfortabel ferie, og du bor på Amalfikysten, så her er det bare å velge og vrake blant alle de fantastiske perlene du kan besøke.

Det tar ca. 10 minutter å spasere ned til havet og sentrum (ca. 900 meter). Og hvis du synes denne strekningen blir litt for lang å gå kan du hoppe om bord i shuttlebussen. Men du behøver ikke å reise langt for å sole deg og bade, for San Pietro Residence har et bassengområde med solsenger, parasoll og et basseng med olympiske mål. Barna har til og med et eget basseng å boltre seg i. Bassengbaren har uteservering og noen gode cocktailer på menyen som du kan nyte enten ved svømmebassenget eller i hagen. Til slutt kan du runde av kvelden i restauranten som serverer tradisjonelle retter fra regionen Campania.

Bo langs en fantastisk kystlinje

Når du ønsker variasjon fra all solingen, badingen og hvilingen kan du utfordre en venn til et slag tennis og biljard, eller hva med å leie sykler og begi deg ut på eventyr enten langs kysten eller oppe i fjellet? Amalfikysten er nemlig et vidunderlig sted med mange severdigheter. Unike byer som Positano, Amalfi og Sorrento bør oppleves, og du kan alltids ta turen ut til øya Capri. Hvis du føler deg spesielt eventyrlysten ligger både Napoli og utgravningene i Pompeii ikke så altfor langt unna heller.

Velg leilighet eller hotellrom

På San Pietro Residence kan du velge mellom to- eller treromsleilighet, samt dobbeltrom. Leilighetene er utstyrte med kjøkkenkrok, tv, safe og utsikt mot enten bassenget eller hagen. Rommene er utstyrte med aircondition, tv, safe (mod et gebyr), minibar.

Les mer om San Pietro Residence

Les om leilighetene på San Pietro Residence

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map