Feriebolig i Maiori på Amalfikysten

San Pietro Residence

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

På San Pietro Residence kan du velge mellom å bo i dobbeltrom med frokost inkludert, eller i ferieleilighet der du har muligheten til å lage maten selv. Uansett hvilket alternativ du velger har du alle fasilitetene du behøver for en komfortabel ferie, og du bor på Amalfikysten, så her er det bare å velge og vrake blant alle de fantastiske perlene du kan besøke.

Det tar ca. 10 minutter å spasere ned til havet og sentrum (ca. 900 meter). Og hvis du synes denne strekningen blir litt for lang å gå kan du hoppe om bord i shuttlebussen. Men du behøver ikke å reise langt for å sole deg og bade, for San Pietro Residence har et bassengområde med solsenger, parasoll og et basseng med olympiske mål. Barna har til og med et eget basseng å boltre seg i. Bassengbaren har uteservering og noen gode cocktailer på menyen som du kan nyte enten ved svømmebassenget eller i hagen. Til slutt kan du runde av kvelden i restauranten som serverer tradisjonelle retter fra regionen Campania.

Bo langs en fantastisk kystlinje

Når du ønsker variasjon fra all solingen, badingen og hvilingen kan du utfordre en venn til et slag tennis og biljard, eller hva med å leie sykler og begi deg ut på eventyr enten langs kysten eller oppe i fjellet? Amalfikysten er nemlig et vidunderlig sted med mange severdigheter. Unike byer som Positano, Amalfi og Sorrento bør oppleves, og du kan alltids ta turen ut til øya Capri. Hvis du føler deg spesielt eventyrlysten ligger både Napoli og utgravningene i Pompeii ikke så altfor langt unna heller.

Velg leilighet eller hotellrom

På San Pietro Residence kan du velge mellom to- eller treromsleilighet, samt dobbeltrom. Leilighetene er utstyrte med kjøkkenkrok, tv, safe og utsikt mot enten bassenget eller hagen. Rommene er utstyrte med aircondition, tv, safe (mod et gebyr), minibar.

Les mer om San Pietro Residence

Les om leilighetene på San Pietro Residence

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av San Pietro Residence

Les personlige anmeldelser av San Pietro Residence som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av San Pietro Residence. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 10 anmeldelser fra San Pietro Residence

Veldig sjarmerende og romslig!

Vår leilighet føltes gigantisk og var innredet i en sjarmerende 70-talls stil. Personalet var veldig hyggelig og imøtekommende. De skysset oss ned til strandpromenaden den første dagen da vi ankom og var veldig sultne. Hotellet ligger ca. 10-15 minutters gange fra stranden. Det var ca. 500 meter til en større matbutikk. Bassengområdet var fint, men lå i skyggen på ettermiddagen.

Les mer

Hyggelig hotell med vennlig personale

Veldig fint hotell med fungerende Internett-tilkobling og en heis, som ikke ville fungere så godt, eller som ikke er i henhold til beskrivelsen av hotellet.

Les mer

Hyggelig hotell med fint basseng.

Vi hadde en ukes opphold på dette nydelige hotellet i Maiori. Hotellet er litt slitt, men alt er rent og ryddig. De ansatte er svært hyggelige og hjelpsome. Bassenget er vakkert, med både huske og liten vannsklie for barna.
Rommet (leilighet) vi hadde booket var fint og stort. To soverom, stor stue, to bad og et kjøkken. Rikelig med plass til fire/fem personer. Den eneste klagen er at det ene soverommet ligger ut til hovedgaten, noe som betyr mye støy fra store lastebiler, tuting bilister og raske/bråkete scootere og motorsykler. Det var vanskelig for oss å sove og vi våknet opp mange ganger i løpet av natten. Jeg hadde ellers skrevet til hotellet og forklarte at vår datter er støy-sensitive, men det var tydeligvis ikke tatt hensyn til.
Alt i alt en utmerket ferie i det alltid varme og vakre Sør-Italia.

Les mer

Superdeilig hotell

Et meget stille og rolig hotell, personalet var veldig hjelpsomme og vennlige. Rengjøringsnivået var fullstendig på topp. Frokosten var også ok, maten i bassengbaren var også ganske god. Vi spiste ikke middag på hotellet, da prøvde vi de forskjellige hyggelige stedene i byen. Alt i alt veldig bra og vi skal definitivt bo der igjen.

Les mer

God beliggenhet og store leiligheter

Flott leilighet! Store flater. Ok senger. Ingen AC.
Hadde ønsket møbler og lampe på balkongen der vi satt mest!
Dårlig utstyrt kjøkken, for eksempel ingen vinglass.

Les mer

Deilig leilighetshotell med hjelpsomt personale

Vi hadde bestilt en 3-romsleilighet som viste seg å være meget romslig og plassert i øverste etasje med masse lys og luft. Alt fungerte perfekt og personalet var søte og meget hjelpsomme. Hotellet ligger ca. 1 km fra stranden, noe som gir en del gåturer i forbindelse med bading og restaurantbesøk, men det var ikke noe problem for oss. Det er gratis pendelbuss til stranden, men da den kun kjører på bestemte tidspunkter i løpet av dagen og ikke om kvelden brukte vi den ikke.

Vi hadde leid en bil, så det var deilig at vi kunne parkere gratis rett utenfor hotellet. Vi var for øvrig veldig glade for å ha en bil tilgjengelig da det gir en stor frihet til å se kysten, fjellene bakenfor, Vesuv m.m.

Hotellet ligger rett ved veien som fører opp i fjellene og videre til Napoli m.m., og det er en del trafikk. Vår leilighet var litt tilbaketrukket med de fleste vinduene vekk fra veien, så det var stille og rolig.

Les mer
 
search map