Feriebolig i Maiori på Amalfikysten

Residence Panoramic

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Maiori ligger langs den dramatiske Amalfikysten og er en trivelig liten by med herlig beliggenhet ved havet. Her kan du slappe av på sandstranden, spasere langs strandpromenaden og tusle rundt i sentrum der du finner en del butikker, restauranter og utesteder.

For deg for er glad i et morgen- eller kveldsbad kan du knapt bo bedre enn på Residence Panoramic da havet og stranden er rett over gaten, noe som igjen gir de fleste rommene en vakker utsikt fra balkongen.

Nyt beliggenheten

Til tross for at du bor midt i sentrum ligger Residence Panoramic slik at du ikke blir forstyrret av byens trafikk. I tillegg til lobbyen finner du en liten frokostrestaurant der du kan kjøpe frokost på stedet. Du får kort gangavstand til byens hyggelige spisesteder, men ettersom du bor i komfortable ferieleiligheter kan du raskt og enkelt kokkelere maten du selv ønsker før du inntar den på balkongen din mens du beundrer utsikten.

Fra Maiori kan du dra på mange spennende utflukter, både til nærliggende småbyer som Minori, Amalfi og Positano, men også Sorrento, øya Capri og Pompeii. Bilen parkerer du lett på den tilhørende parkeringsplassen.

Les mer om Residence Panoramic

Bo i romslige leiligheter med balkong

Ettromsleilighet med 2 soveplasser
- Består av en stue med kjøkkenkrok (med ovn og fire kokeplater) og dobbel sovesofa, samt et bad med toalett og dusj. Leilighetene har delvis havutsikt samt adgang til privat balkong med bord og stoler.

Toromsleilighet med 4 soveplasser
- Består av en stue med kjøkkenkrok (med ovn og fire kokeplater) og dobbel sovesofa, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. Leilighetene har delvis havutsikt og adgang til privat balkong med bord og stoler.

Toromsleilighet med 4 soveplasser
- Består av en stue med kjøkkenkrok (med ovn og fire kokeplater) og dobbel sovesofa, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. Leiligheten har direkte havutsikt og adgang til privat balkong med bord og stoler.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Torre Paradiso

Minori, Campania

Terrazzo Papavero

Atrani, Campania

Terrazza Rotonda sul Mare

Amalfi, Campania

Anbefalinger for deg

Residence Costa Morroni

Levanto, Liguria

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Liguria

Maison Belvedere

Moneglia, Liguria

Populært i Campania

search map