Feriebolig i Maiori på Amalfikysten

Residence Panoramic

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Residence Panoramic ligger i Maioris sentrum rett bak havnepromenaden og ca. 30 meter fra byens strand, som er den største og bredeste på Amalfikysten. Fra Maiori kan du beundre og besøke kystenes fantastiske natur og pittoreske småbyer uten å måtte gå til en nærliggende sandstrand.

Du bor komfortabelt med god beliggenhet

Residence Panoramic ligger på andre rad, slik at byens trafikk ikke forstyrrer gjestene på stedet. Leilighetene ligger på de to øverste etasjene i en høy bygning, og alle har aircondition, satellitt-TV, telefon og privat parkering.

I tillegg til lobbyen finner du en bar og et lite frokostrom for deg som ønsker å kjøpe frokost på stedet. Du har bare en kort spasertur til byens koselige restauranter, men siden du bor i komfortable leiligheter kan du enkelt lage den maten du vil ha - og nyte den på balkongen mens du beundrer utsikten.

Nær bade- og utfluktsmuligheter

Hvis du elsker en dyp i havet om morgenen eller om kvelden, kan du ikke bo bedre enn her, for havet og stranden ligger like over gaten. Det forklarer også den vakre utsikten fra balkongen din. Fra Maiori kan du dra på mange flotte utflukter, delvis til nærliggende småbyer som Minori, Amalfi og Positano, men også Sorrento, Capri og Pompeii. Bilen parkerer du enkelt på den tilhørende parkeringsplassen.

Les mer om Residence Panoramic

Ettromsleilighet med 2 soveplasser
- Består av en stue med kjøkkenkrok (med ovn og fire kokeplater) og dobbel sovesofa, samt et bad med toalett og dusj. Leilighetene har delvis havutsikt samt adgang til privat balkong med bord og stoler.

Toromsleilighet med 4 soveplasser
- Består av en stue med kjøkkenkrok (med ovn og fire kokeplater) og dobbel sovesofa, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. Leilighetene har delvis havutsikt og adgang til privat balkong med bord og stoler.

Toromsleilighet med 5 soveplasser
- Består av en stue med kjøkkenkrok (med ovn og fire kokeplater) og dobbel sovesofa med mulighet for ekstra oppredning, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. Leiligheten har direkte havutsikt og adgang til privat balkong med bord og stoler.

I tillegg er det en heis, myntvask og en takterrasse med frokostrom og bar som kan brukes mot et gebyr.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map