Feriebolig i Maiori på Amalfikysten

Residence Panoramic

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Residence Panoramic ligger i Maioris sentrum rett bak havnepromenaden og ca. 30 meter fra byens strand, som er den største og bredeste på Amalfikysten. Fra Maiori kan du beundre og besøke kystenes fantastiske natur og pittoreske småbyer uten å måtte gå til en nærliggende sandstrand.

Du bor komfortabelt med god beliggenhet

Residence Panoramic ligger på andre rad, slik at byens trafikk ikke forstyrrer gjestene på stedet. Leilighetene ligger på de to øverste etasjene i en høy bygning, og alle har aircondition, satellitt-TV, telefon og privat parkering.

I tillegg til lobbyen finner du en bar og et lite frokostrom for deg som ønsker å kjøpe frokost på stedet. Du har bare en kort spasertur til byens koselige restauranter, men siden du bor i komfortable leiligheter kan du enkelt lage den maten du vil ha - og nyte den på balkongen mens du beundrer utsikten.

Nær bade- og utfluktsmuligheter

Hvis du elsker en dyp i havet om morgenen eller om kvelden, kan du ikke bo bedre enn her, for havet og stranden ligger like over gaten. Det forklarer også den vakre utsikten fra balkongen din. Fra Maiori kan du dra på mange flotte utflukter, delvis til nærliggende småbyer som Minori, Amalfi og Positano, men også Sorrento, Capri og Pompeii. Bilen parkerer du enkelt på den tilhørende parkeringsplassen.

Les mer om Residence Panoramic

Ettromsleilighet med 2 soveplasser
- Består av en stue med kjøkkenkrok (med ovn og fire kokeplater) og dobbel sovesofa, samt et bad med toalett og dusj. Leilighetene har delvis havutsikt samt adgang til privat balkong med bord og stoler.

Toromsleilighet med 4 soveplasser
- Består av en stue med kjøkkenkrok (med ovn og fire kokeplater) og dobbel sovesofa, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. Leilighetene har delvis havutsikt og adgang til privat balkong med bord og stoler.

Toromsleilighet med 5 soveplasser
- Består av en stue med kjøkkenkrok (med ovn og fire kokeplater) og dobbel sovesofa med mulighet for ekstra oppredning, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. Leiligheten har direkte havutsikt og adgang til privat balkong med bord og stoler.

I tillegg er det en heis, myntvask og en takterrasse med frokostrom og bar som kan brukes mot et gebyr.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Residence Panoramic

Les personlige anmeldelser av Residence Panoramic som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Panoramic. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 11 anmeldelser fra Residence Panoramic

Nydelig leilighet med fantastisk utsikt

Leiligheten vår i 6. etasje var godt møblert og med en fantastisk utsikt fra balkongen, utover havnen og vannet. Maiori er en fin by med gode restauranter og en fin strand. God beliggenhet for både seilturer og utflukter til Pompeii og Mount Vesuvius. Og så er det fint at det hører med en parkeringsplass til leiligheten.

Les mer

Maiori en vakker ferieby

Maiori var et flott sted å feriere. Det var ikke mange turister i de mer kjente byeene på Amalfikysten, som Positano og Amalfi som var vakre, men tettpakket turistbyer. Selv om vi bodde nær havnen og stranden, seilte vi i de små utfluktsbåtene til alle de små byene langs Amalfikysten. Nydelig i varmen.
Et must er å gå fra kirken i Maiori til Centurio dei Limone, den 140 meter lange sitronbanen og over 500 trinn opp før sitronbanen virkelig begynner. Sikker utsikt. En utmerket tur er også å gå til det lille rolige nabolaget Minori, hvor det er en opplevelse å gå til det berømte di Riso-konditoriet, for noen kaker!
Det ligger nede ved promenaden.

Les mer

Flott ferie på Residence Panoramic

Stedet hadde veldig bra beliggenhet, det var rent, og betjeningen var hjelpsom og tilgjengelig. Vi var der i 14 dager og de skiftet håndklær og sengetøy etter behov. Vårt rom hadde delvis sjøutsikt (noe vi syns var full sjøutsikt) og skygge på terrassen på ettermiddagen. Dette passet oss bra. Stedet har gangavstand til butikker og mange ulike spisesteder i koselige Maiori. Det var enkelt og ta buss eller båt til de andre byene i nærheten. Vi hadde også noen fine fotturer i sitronlunden over til Minori, og opp til borgen som ligger over byen. Vi kommer gjerne tilbake hit.

Les mer

En positiv opplevelse

Leiligheten vi hadde svarte absolutt til våre forventninger. Terrassen brukte vi mye. Avstanden til stranda og sentrum var upåklagelig. Ved forespørsler fikk vi god hjelp.
Det var bare noen småting unna toppskår. Gassen utenble en gang, men ble ordnet. Litt uklar info om søppeltømming. Flere fravær i resepsjonen med åpen dør og nøkler hengende tilgjengelig. Men det gikk bra. Harde senger etter vår standard, men...&
En liten småting rett ved inngangen var god å ha.
Maori var et godt valg for oss. Unna den "verste turistløypa", som Amalfi i større grad er.

Les mer

Fantastisk minneverdig ferie. Ferieleilighet i Maiori som håpet og forventet. Et treff.

Fraktet med "Suntransfer" til/fra leiligheten ble som forventet en god komfortabel trygg opplevelse.

2 rom med direkte utsikt over sjøen og stor terrasse var like god som bildene viste.

God innredning, kjøkken OK (ferie), gasskomfyr - husk fyrstikker, men ovnen slår seg på ved aktivering! "Hotell" veldig rent og god hygiene.

Du merker Maiori er en ferieby, hvor hovedsakelig italienere ferierer, så det er langt fra typiske turister.

Det startet ikke lovende på Panoramic Residence når vi lørdag kl. 17.00 ble tildelt en 1 romsleilighet. Først dagen etter kl. 12:00 fikk vi tilgang til 2-romsleilighet som vi hadde betalt for.
Derfor ble planen om shopping lørdag skrinlagt. Surt ettersom supermarked shopping først var mulig mandag etter 13:00. "Kompensasjon" i form av én dags frokost blekner i lyset.

Et lite råd til feriestedet: gi instruksjoner ved ankomst til ovn og gasskomfyr, og opplæring i kildesortering (vi fikk første beskjed onsdag, når vi selv etterlyste det).

Videre var flyselskapet (Ryanair) på grunn av underbemanning en katastrofe v. innsjekk i Napoli, hvor vi kastet bort 3 timer og deretter måtte gjennom sikkerhetskontrollen og umiddelbart gå ombord i flyet.

Men det kunne ikke endre det faktum at det hadde vært en fantastisk ferie.

Les mer

Perfekt

Perfekt med parkering. Båtavganger til alt, enkelt, lett og lekkert. Fikk rom med dobbeltseng og en fantastisk utsikt mot vannet. Deilig frokostterrasse, vanskelig å gå derfra (men vi lyktes). Vennlig og hjelpsomt personale, så kan klart anbefales.

Les mer
 
search map