Feriebolig i Maiori på Amalfikysten

Residence Due Torri

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Residence Due Torri ligger ved kysten, like før du kommer til Maiori, hvis du kommer fra Salerno. Beliggenheten rett ved vannet og bare 600 meter fra byen og stranden oppveier klart trafikken som du må være forberedt på å høre, spesielt om dagen.

Hele veien til sjøen

Residence Due Torri har utsikt over den lille Acqua Chiara bukten, hvor det også er en privat strand som du har tilgang til via trapper. For å bruke stranden betales en tilleggsavgift i høysesongen, som også inkluderer bruk av to solsenger og parasoller. Du kan også bruke stranden i Maiori, som er den lengste på Amalfikysten, det tar bare ca. 10 minutter å gå ned der. Gå alltid til sjøen, da er sikker på at bilene ser deg. På den store stranden er det et fellesområde som det er gratis å bruke.

Les mer om Residence Due Torri

En veldig spesiell restaurant

Bare 200 meter fra leilighetene ligger Hotel Due Torri. Her har du mulighet til å spise frokost og middag mot betaling, utsikten over havet og mot Ravello er fantastisk. Det er også en døgnåpen resepsjon på hotellet, hvor du alltid kan få hjelp. Hotellet har parkering (begrenset antall plasser), som må forhåndsbestilles og betales på stedet. Du bor også rett ved siden av det gamle normandiske tårnet, Torre Normanna, som er en av de beste restaurantene på hele Amalfikysten. Det anbefales på det sterkeste å besøke, fordi både maten og utsikten er fantastisk, men husk å bestille bord. Alternativt finnes det mange gode spisesteder i sentrum av Maiori, hvor du også finner havnen hvor du kan seile til nærliggende byer i sesongen.

Komfortable leiligheter

Leilighetene ble sist renovert i 2012, og alle har aircondition samt satellitt-TV. De er lyse og komfortable og med god lydisolering. De fleste har en balkong med fantastisk havutsikt - mens de som vender mot fjellet ikke har balkong og noe mer begrenset utsikt. I øverste etasje er det et felles vaskeri som kan brukes mot et gebyr.

Les om leilighetene på Residence Due Torri

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map