Hotell i Maiori på Amalfikysten

Relais San Giacomo

 
Relais San Giacomo er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Relais San Giacomo er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Maiori her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Relais San Giacomo ligger i øverste etasje i et gammelt og vakkert herskapshus i den lille kystbyen Maiori. Her får dere både strandliv og handlemuligheter rett rundt hjørnet, samt mange gode utfluktsmuligheter til resten av den spennende Amalfikysten. Rommene gjennomgikk en totalrenovering i 2009, og innredningen er lekker med takbjelker, antikke møbler og lamper som skaper en koselig og behagelig atmosfære. Innsjekk foregår på Hotel San Francesco, omtrent 400 meter unna.

Romslige rom m/ aircondition:
- De fem romslige rommene er alle utstyrte med aircondition, satelitt-tv, kjøleskap og eget bad med toalett, dusj og hårføner. Fire av rommene har i tillegg balkong med havutsikt (enten direkte eller fra siden), mens det femte har trebjelker i taket og et vindu med utsikt mot den nærliggende kirken. Frokosten serveres ikke på stedet, men kan bestilles på forhånd (til en rimelig pris) og inntas på Hotel San Francesco - eventuelt kan vi anbefale å prøve en av de mange små kaféene og barene i nærheten. Dere kan parkere gratis på Hotel San Francescos parkeringsplass, mens dersom dere ønsker å bruke stedets garasje må dere betale en ekstra avgift.

Les mer om Relais San Giacomo

Bestill deres herskapelige hotellrom

Nyt feriedagene i den trivelige kystbyen Maiori - som for øvrig kan skryte av å ha Amalfikystens lengste strand - og kjenn skuldrene senke seg i sollyset. Returner til Relais San Giacomos komfortable og svale rom, og hvil hodet på de behagelige putene etter begivenhetsrike utflukter. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Rommene på Relais San Giacomo

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Relais San Giacomo

Les personlige anmeldelser av Relais San Giacomo som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Relais San Giacomo. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Relais San Giacomo

Amalfikysten er alltid besøket verdt.

Vi bodde i annekset til Hotel San Francesco, som lå 400 meter bortenfor gården hvor det ble servert en nydelig frokostbuffet. Vi hadde et koselig rom med en lite balkong, direkte utsikt til stranden og det pulserende livet på strandpromenaden.

Les mer

Bedømmelse av Relais San Giacomo

Les mer

Bedømmelse av Relais San Giacomo

Les mer
 
search map