Hotell i Maiori på Amalfikysten

Relais San Giacomo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Relais San Giacomo ligger i øverste etasje i et gammelt og vakkert herskapshus i den lille kystbyen Maiori. Her får dere både strandliv og handlemuligheter rett rundt hjørnet, samt mange gode utfluktsmuligheter til resten av den spennende Amalfikysten. Rommene gjennomgikk en totalrenovering i 2009, og innredningen er lekker med takbjelker, antikke møbler og lamper som skaper en koselig og behagelig atmosfære. Innsjekk foregår på Hotel San Francesco, omtrent 400 meter unna.

Romslige rom m/ aircondition:
- De fem romslige rommene er alle utstyrte med aircondition, satelitt-tv, kjøleskap og eget bad med toalett, dusj og hårføner. Fire av rommene har i tillegg balkong med havutsikt (enten direkte eller fra siden), mens det femte har trebjelker i taket og et vindu med utsikt mot den nærliggende kirken. Frokosten serveres ikke på stedet, men kan bestilles på forhånd (til en rimelig pris) og inntas på Hotel San Francesco - eventuelt kan vi anbefale å prøve en av de mange små kaféene og barene i nærheten. Dere kan parkere gratis på Hotel San Francescos parkeringsplass, mens dersom dere ønsker å bruke stedets garasje må dere betale en ekstra avgift.

Les mer om Relais San Giacomo

Bestill deres herskapelige hotellrom

Nyt feriedagene i den trivelige kystbyen Maiori - som for øvrig kan skryte av å ha Amalfikystens lengste strand - og kjenn skuldrene senke seg i sollyset. Returner til Relais San Giacomos komfortable og svale rom, og hvil hodet på de behagelige putene etter begivenhetsrike utflukter. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Rommene på Relais San Giacomo

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map