Hotell i Maiori på Amalfikysten

Minihotel Iris

 
Minihotel Iris er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Minihotel Iris er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Maiori her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Fred og ro i utkanten av Maiori

Mini Hotel Iris kan best beskrives som et lite gjestehus eller et Bed & Breakfast som er litt gjemt bort i utkanten av byen Maiori kun 2 km fra havet og stranden. Det er et perfekt sted for deg som ikke ønsker å bo blant de andre turistene i sentrum, men foretrekker å bo midt i den vakre naturen blant lokale, men med lett tilgang til alle kystens mange fasiliteter og attraksjoner.

Lokalområdet har mye å tilby

Den lille Bed & Breakfast ligger langs elva og veien Via Nuova Chiunzi som krysset fjellene fra Amalfikysten mot Pompeii og Napoli. Underveis passerer du de 13 sjarmerende landsbyer i området Tremosine, som også er kjent for sin gode vin og de mange gode lokale restauranter der det knapt kommer noen turister. Så du kan være sikker på å spise godt til fornuftig priser, for her i området lever de svært spartansk.

Maiori har mange muligheter

Selve Maiori er en veldig fin by, til tross for det relativt store antall hoteller, men likevel koselig på mange måter, hvor lokalbefolkningen bruker hovedgaten som stue. Ikke bli overrasket over å se gamle menn sitter på en benk og spille kort mens familiens yngste øver seg på sykling. Maiori har også Amalfikysten lengste strand, med mange gode turløyper i området, hvis du er av de aktive. Du spiser godt i Maiori, samtidig er det et godt utvalg av både butikker og større supermarkeder.

Maiori er generelt et godt utgangspunkt for en ferie på Amalfikysten, byen ligger ca. i midten av kysten, så du har korte avstander til kystens største attraksjoner som Amalfi, Ravello og Positano. Om sommeren kan du også seile fra havnen i Maiori til byene langs kysten, og ja selv hele veien til øya Capri som definitivt er verdt et besøk.

Enkel og koselig innkvartering

Selv om Minihotel Iris er et smart hotell, så bor du virkelig pent og får god valuta for pengene. Det betyr også at området allerede har fått mange faste gjester og få virkelig gode tilbakemeldinger, noe som er langt over det du normalt ville forvente fra en liten plass "ute på landet". Du bor privat, så servicen er god, akkurat som frokosten som du kan nyte på den lille felles terrassen hvor du også kan sole deg i løpet av dagen. Det er en liten hage og muligheten til å leie sykler og parkere bilen. Det er wi-fi på stedet mot en liten avgift.

Les mer om Minihotel Iris

Koselige rom og god komfort

Det er bare 6 rom på Minihotel Iris, de er alle veldig fine, men samtidig enkelt innredet i forskjellige farger. Alle rommene er oppkalt etter forskjellige blomster og disse blomster er også reflektert i dekorasjonen. Alle rommene har klimaanlegg, TV, skrivebord, minibar, bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

Les om rommene på Minihotel Iris

Sjul teksten
 
 
search map