Villa i Maiori på Amalfikysten

La Torre di Cesare

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Høyt hevet over havet, på et klippeutspring rundt 3 km fra Maiori, finner vi La Torre di Cesare; et gammelt saracensk tårn fra 1500-tallet. Det ble opprinnelig bygget for å kunne holde øye med pirater og andre plyndrende fiender, men nå har det blitt omgjort til deres imponerende feriebolig ved havet - og samtidig beholdt sin historiske karakter.

Nyt utendørslivet

Eiendommen strekker seg helt fra kystveien ned til havet gjennom en vakker og velholdt hage i middelhavsstil. Hagen skjuler mange overraskelser - fra boblebadet på en liten avsats mellom himmel og hav, til saunaen med havutsikt som ligger gjemt bak en klippe. Nyt feriedagene på en av de mange panoramiske terrassene og uteområdene med benker og keramikkbord, eller legg på svøm i innendørs-/utendørs-bassenget med boblebad (bassenget kan varmes opp i vintermånedene mot betaling). Her får dere privat adgang til havet og egen parkeringsplass.

Les mer om La Torre di Cesare

Opplev førsteklasses komfort

Torre di Cesare er utstyrt med aicondition og varmeanlegg (mot betaling), satelitt-tv, videomaskin, telefon og safe. Utover det vanlige kjøkkenutstyret finner dere også en grill og en ismaskin, samt minikjøleskap og -bar i alle rommene. Bruk nettet på den stasjonære pc-en eller send faks fra eiendommens kontor (mot betaling, begge deler), og spill sommerlåter på anlegget med cd-spiller. Ingen av soverommene har direkte havutsikt, men på Canonica vender rommene ut mot terrasser som har havutsikt, og i tårnet har soverommene havutsikt fra siden. Leieprisen inkluderer to timers daglig rengøring, en barneseng og mulighet for to ekstra oppredninger, og det er en engelsktalende vaktmester på eiendommen hver dag for å sørge for at stedet holdes vedlike. Dersom dere betaler litt ekstra kan dere få daglig frokost, lunsj og/eller middag serveret av kvalifisert personale (vennligst angi preferanse ved bestilling av oppholdet). Noen ekstra mynter kan også skaffe dere bruk av saunaen, ekstra rengjøring, oppvarming av bassenget, aircondition og internettilgang på eiendommets kontor.

La Torre di Cesare - etasje for etasje:

Eiendommen er delt opp i følgende avdelinger:
- 1. nivå: Kystvei med fjernbetjent port til parkeringsplass (maks 4 biler)

- 2. nivå (100 trappetrinn ned fra parkeringsplassen): Oppvarmet (mot betaling) innendørs svømmebasseng med boblebad og glassdører som kan skyves til side og gjøre badeplassen mer utendørs, flere terrasser med hagemøbler, en overbygd veranda med spiseplass til opptil 22 gjester ved bordet, samt adgang til kjøkken og grill.
Canonica (på 2. nivå): Dette er den gamle prestegården som er omtrent 300 m² stor, og inneholder et stort kjøkken (oppvaskmaskin, 6 gassblusser, brødrister, el-ovn, mikrobølgeovn og vaskemaskin), spisestue, romslig stue med peis, 1/2 bad og 4 soverom:
1 - Giglio: Dobbeltrom med bad og dusj.
2 - Rosmarino: Soverom med dobbeltseng og enkel sovesofa, samt et bad med dusj.
3 - Oleandro: Soverom med dobbeltseng, påkledningsrom og bad med dusj.
4- Cactus: Soverom med dobbeltseng og bad med dusj.

- 3. nivå (90 trappetrinn videre ned fra 2. nivå): Stor terrasse med håndmalt keramikkbord og -stoler i Vietri-stil.

Det saracencke Tårnet (ca. 200 m² stort og delt opp i 4 etasjer):
Første etasje: Kjøkken med adgang til møblert terrasse, ideell til frokostspising i det fri, samt et soverom med dobbeltseng og et bad med dusj.
Andre etasje: Stor stue med peis og en spisestue med havutsikt.
Tredje etasje: To soverom (med dobbeltsenger) som deler et bad med dusj (det ene rommet har også peis), samt en panoramisk terrasse med havutikt.
Fjerde etasje: Soverom med dobbeltseng og eget bad med dusj, samt en hems med enkeltseng, et soverom med dobbeltseng, en terrasse med havutsikt som får mye sol, og som har en privat sti som fører ned til havet. På vei ned hit finner dere et møblert uteområde tilrettelagt for solbading etter dykkerter i sjøen.

Bestill deres unike feriebolig

Få en uforglemmelig ferie langs Amalfikysten med et opphold på denne vidunderlige prestegården. Nyt alle de lekre uteområdene, og tilbring kvalitetstid med familien i vakre og spennende omgivelser. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa degli Angeli

Conca Dei Marini, Campania

Villa Gisella

San Marco d'Alunzio, Sicilia

Anbefalinger for deg

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardia

Garda Village

Sirmione - Colombare, Lombardia

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Populært i Campania

Hotel Cristina

Sant' Agnello

Hotel Florida

Sorrento

search map