Hotell i Maiori på Amalfikysten

Hotel Villa Pandora

 
Hotel Villa Pandora er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Villa Pandora er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Maiori her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Villa Pandora ligger på kystveien ca. 1½ km utenfor Maiori. Hotellet er bygget inn i fjellet, og du har en fantastisk utsikt over havet og kysten fra de fleste rommene, men også fra den store terrassen og svømmebassenget, som ligger på taket.

Pandoras grotte - ikke Pandoras eske

Hotellet har fått sitt navn etter den berømte grotten Pandora, som ligger under hotellet, og som kun kan nåes fra sjøveien. For å kunne utforske grotten bedre, kan du eventuelt leie båt i Maiori, eller du kan ta rutebåten til og fra Salerno, som passerer rett ved siden av.

Les mer om Hotel Villa Pandora

Koselig hotell og god service

Villa Pandora ble innredet i en gammel ruin i løpet av 2005 -2006, og fremstår idag som et hyggelig lite hotell med bare 10 rom. Eieren er ung og meget entusiastisk. Han har selv utført det meste av arbeidet, sånn at han kunne få det som han selv måtte ønske. Dessuten står han selv for den daglige ledelsen, så atmosfæren er avslappet og personelig.

Ikke et hotell for bevegelseshemmede

Hotellet er fordelt over fire etasjer, og da det ikke finnes heis og er mange trapper som må bestiges, er det ikke å anbefale til dem som er dårlig til bens. Du kan selvsagt få hjelp til kofferten din om du trenger det. Det er en liten resepsjon, flere små og store terrasser med solsenger og parasoller i hagen, og et svømmebasseng på ca. 8 x 4 meter med et boblebad på taket hvor det også er en bassengbar. Frokosten serveres på rommene, men du er selvfølgelig velkommen til å ta den med ut på terrassen, eller nyte den på din egen balkong.

Reis med offentlig transport eller bil

Du kan gå til sentrum av Maiori ved den relativt travle kystveien på ca. 25 minutter, men du kan også ta lokalbussen som går mellom Salerno og Amalfi hver time. Den stopper utenfor hotellet hvis du strekker ut hånden, eller be sjåføren om å stoppe. Hvis du ankommer med bil, er det parkeringsplass i nærheten av hotellet mot en liten avgift, men det krever at du tar kontakt med hotellet for å bestille plass. På grunn av beliggenheten på selve kystveien, må du regne med at det er noe trafikkstøy i høysesongen

Fine og komfortable rom

Hotellrommene er tilgjengelige i ulike kategorier og de er alle pent, men enkelt innredet, de er vanligvis holdt naturens farger. Alle har aircondition, telefon, satellitt-TV, minibar og bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner. De fleste rommene har minst en fransk balkong, samt en fantastisk utsikt mot havet.

Les om rommene på Hotel Villa Pandora

Sjul teksten
 
 
search map