Hotell i Maiori på Amalfikysten

Hotel Reginna Palace

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Den lille byen Maiori ligger midt på Amalfikysten og har kystens lengste strand på ca. 1 km. Byen ligger mellom Salerno og Positano, og ikke så langt fra Amalfi heller. Det betyr at det er et stort utvalg av severdigheter som du kan besøke og mange aktiviteter i nærheten, for ikke å glemme det fantastiske landskapet med uslåelige panoramautsikter. Det er ikke uten grunn at dette området er å finne på UNESCOs verdensarvliste.

En avslappet atmosfære

Hotellet har en fantastisk beliggenhet og utsikt over havet, knappe 40 meter fra den private stranden. På stranden finner du solsenger og parasoller som kan leies mot et mindre beløp. Hotellet har også egen snackbar på stranden der du kan få stilnet småsulten. For å nyte solen må du ikke nødvendigvis gå på stranden da hotellet tilbyr en stor middelhavs-hage (nesten tropisk, vil jeg påstå) full av sitrontrær, banantrær og annen flora, og midt i hagen finner du et stort svømmebasseng med saltvann, komplett med et boblebad og en avslappet atmosfære. Du kan finne dine egne små gjemmesteder under trærne langs bassenget. Og hvis du får lyst til å "henge" her en dag er ikke det noe problem da restauranten og baren ligger noen få meter fra bassenget, og serverer deilig lunsj i hagen. Den samme restauranten er åpen om kvelden, og kjøkkensjefens spesialitet er fisk - spesielt oljete fisk som torsk og ansjos, som fiskes lokalt rundt Sorrento-halvøya.

Les mer om Hotel Reginna Palace

Flere fasiliteter

I tillegg til de nevnte fasilitetene tilbyr hotellet garasje, Wi-Fi i hele bygget og sykkel- og scooter-utleie. Hvis du ønsker å leie en motorbåt hjelper resepsjonen deg gjerne med reservasjonen. Dersom du kommer med offentlig transport stopper bussen rett utenfor døren.

Komfortable rom med balkong

Hotel Reginna Palace tilbyr 67 pene rom med enkel innredning inndelt i flere forskjellige kategorier og størrelser. De minste dobbeltrommene er på mellom 11 og 14 m2. Det er både nyrenoverte rom og rom av litt eldre dato. Alle rom har som minimum dobbeltseng, balkong, Wi-Fi, tv, minibar aircondition og privat bad med toalett, dusj og hårføner.

Les om rommene på Hotel Reginna Palace

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map