Hotell i Maiori på Amalfikysten

Hotel Pietra di Luna

Stranden foran hotellet Bassengstemning Lobbyen i første etasje Utsikten fra hotellet Superior-rom Stranden Stranden Stranden Bassenger på fremsiden av hotellet Restauranten
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Pietra di Luna er et av de få hotellene på Amalfikysten som har bassenget ute foran hotellet, som i tillegg er et av de største bassengene på hele Amalfikysten. Det ligger ute ved havet, kun adskilt av veien som går gjennom byen. Her kan du bade, slikke sol, drikke kaffe og nyte utsikten uten å være "pakket vekk" bak hotellet.

Bo i sentrum av den hyggelige og meget lokale byen Maiori

Hotellet ligger i sentrum av den hyggelige byen Maiori, og kun et par minutters gange fra hovedgaten der du finner et bredt utvalg av butikker og restauranter. Hovedgaten fungerer også som dagligstue for byens innbyggere, og her møter du både lekende barn, husmødre på innkjøp og gamle menn som spiller kort og "løser" verdensproblemer før de skal hjem og spise et godt måltid.

Offisielt har hotellet 4 stjerner, men i vår verden vil vi nok velge å begrense de 4 stjernene til utsikten. Hotellet har noen år på baken, så flere steder fremstår det en anelse slitt og kanskje litt gammeldags i innredningen. Rommene er pene, men enkelt innredet og inventaret er klassisk. Til gjengjeld er det rent og pent, personalet er vennlig og det er et meget populært hotell blant gjester fra hele Skandinavia på grunn av den meget sentrale beliggenheten. Sammenlagt har vi valgt å gi hotellet 3 soler.

Les mer om Hotel Pietra di Luna

Gratis parkering og strandservice

Hotellet tilbyr gratis parkering og gratis adgang til stranden i høysesongen, noe som er en service litt ut over det vanlige. Men du kan nok ikke regne med å kunne ligge på første rekke i de varmeste månedene med mindre du er villig til å betale et tillegg. Bemerk at antallet parkeringsplasser er begrenset, og da de ikke kan forhåndsbestilles kan vi ikke garantere at det er en gratis parkeringsplass til alle når du kommer frem. Alternativet er en offentlig parkeringsplass ganske tett på hotellet.

Bo med balkong og direkte havutsikt

Det er flere forskjellige romtyper. De fleste har balkong og havutsikt fra siden, og for en litt høyere pris kan du også bestille rom med balkong og direkte havutsikt. Velg direkte havutsikt for å kunne nyte den fantastiske utsikten straks du slår opp skoddene mens byen våkner. Du kan kjøpe halvpensjon og middagen serveres i den store restauranten i første etasje mellom kl. 19:30 og 21:00.

Hotel Pietra di Luna har en stor resepsjon, heis, bar, restaurant, tv-stue, parkering, møblert solterrasse og svømmebasseng. Hotellet har sin egen private strand med adgang til parasoller og solsenger som er inkluderte i overnattingsprisen. Wi-Fi er tilgjengelig nede i lobbyen der restauranten også ligger.

Alt i alt et godt turistklassehotell med et fint soldekk, basseng med utsikt og kort gangavstand til hovedgaten Maiori.

Les om rommene på Hotel Pietra di Luna

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map