Hotell i Maiori på Amalfikysten

Hotel Panorama

 
Hotel Panorama er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Panorama er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Maiori her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Panorama er en av de svært privilegerte hoteller i Maiori, som i stor grad ligger på stranden. Det ligger tilbaketrukket på selve kystveien og bare et steinkast fra hovedgaten. I sommersesongen er Maiori en ganske livlig by med et godt utvalg av kaféer, restauranter, butikker og selvfølgelig alle kirkene. Byen har den lengste stranden på hele Amalfi-kysten, noe som vil si ca. 1 km, som i sesongen (juni til september) er "dekorert" med en myriade av fargede solsenger, parasoller og strandbarer. Hotel Panorama har også sin egen private strand, hvor du som gjest kan nyte livet til en gunstig pris.

Bredt spekter av aktiviteter

Italienerne elsker å ligge på stranden, men diverse former for vannsport er også populært. Hvis du er av de aktive, kan du også ta en tur opp på fjellstien der den gamle festningen San Nichola del Thoro Plano ligger. Turen tar ca. en halv time og utsikten er fantastisk. Du kan også besøke kystens mest berømte byenr Amalfi, Positano og Ravello, som alle kan nås med offentlig buss mellom en halv og én time. Øyene Capri og Ischia kan også nås med båt fra Amalfikysten, og så er den litt større byen Sorrento, som definitivt også er verdt et besøk.

Frokost på takterrassen

Det er mye positivt å si om Hotel Panorama. I tillegg til utsikt, privat strand, en koselig lobby og en god restaurant, er det også et vakkert takbasseng. I forbindelse med bassenget er det også en bar, som delvis fungerer som vanlig bassengbar i løpet av dagen, hvor du kan få forfriskninger og snacks, men det er også der du har muligheten til å nyte frokosten mens solen kaster sine første stråler ned på den vakre Amalfikysten. Frokost kan selvsagt også bli fortært i vanlig restaurant, hvis været viser seg fra sin mindre vennlig side. Fra restauranten, er det også utsikt over havet, noe som gjør det til et ideelt sted å nyte en middag på kvelden.

Les mer om Hotel Panorama

Svømming med strandkig

Hotellets sannsynligvis største fortrinn er baren på taket og svømmebasseng. Det er et perfekt sted å slappe av, nyte livet med en kjølig drink etter en begivenhetsrik dag. Det er også mulig å velge å "bli hjemme", "ha fri" og nyte hele dagen med en god bok på en solseng, eller med tærne i vannet.

Lyse og romslige rom

Det er totalt 79 rom på Hotel Panorama i forskjellige kategorier. Noen har balkong og/eller havutsikt, mens andre vender mot byen og fjellet. Alle rommene er pent, men enkelt innredet, har klimaanlegg, wi-fi, satellitt-TV, minibar, safe, bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Panorama

Les personlige anmeldelser av Hotel Panorama som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Panorama. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Panorama

Herlig utsikt

Fikk et veldig hyggelig rom i tredje etasje med balkong og utsikt over strandpromenaden og havet.
Stor og real frokost på en fantastisk herlig terrasse i femte etasje med utsikt over havet.
Personalet veldig kunnskapsrike og hyggelige med et ekstra pluss for Anna.

Les mer

Veldig bra, over forventningene på alle måter!

Perfekt beliggenhet med båter til alle byer langs Amalfikysten og Capri.

Les mer
 
search map