Hotell i Maiori på Amalfikysten

Hotel Maiori Antica

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Bo midt i byen, på landet og ved havet

Det er ikke så ofte du kan kombinere en ferie på landet med en byferie og en badeferie på én og samme tid, men på lille Hotel Maiori Antica er dette faktisk mulig. Hotellet, som egentlig burde betegnes som et bed & breakfast, ligger i sentrum av byen Maiori langs den vakre Amalfikysten. Byen er en av de litt større på kysten og det er mye lokalt liv. I tillegg til butikker, restauranter og kaféer har Maiori et stort utvalg av hoteller, samt den lengste stranden på hele Amalfikysten. Stranden ligger kun ca. 50 meter fra det lille hotellet, så selv om hotellet ligger litt tilbaketrukket og ikke har noen svømmebasseng kan du enkelt velge det dersom du planlegger en skikkelig badeferie. Hotel Maiori Antica ligger i en deilig, frodig sitronlund ved markene og fjellene bak byen som nærmeste naboer, og selv om kystveien kun ligger noen få meter fra hotellet bor du stille og fredelig.

Spis frokost i den hyggelige hagen

Det er Sara som eier stedet og hun gjør alt for at du skal få en så god ferie som overhodet mulig. Spis frokost i den fantastiske hagen om sommeren, men vær likevel oppmerksom på at det ikke serveres en like stor frokostbuffét her som mange andre steder. Det lille hotellet holder på de italienske tradisjonene, så det er hovedsakelig søte ting som står på menyen - for ikke å glemme kaffe, naturligvis. Hvis været ikke viser seg fra sin beste side serveres frokosten på rommet ditt. På grunn av størrelsen har heller ikke hotellet restaurant, men til gjengjeld har Sara laget avtaler med flere av de nærliggende restaurantene, så du finner et godt utvalg av spisesteder innenfor kort gangavstand fra hotellet.

Les mer om Hotel Maiori Antica

Nyt dagen i skyggen av sitrontrærne

Hotellets største fordel er den deilige hagen som du er mer enn velkommen til å benytte i løpet av dagen. Her kan du nyte tilværelsen mellom de hvite søylene og under de mange sitrontrærne som danner et skyggefullt "tak". Sitronplantasjen skaper også en helt spesiell atmosfære når solens stråler skinner ned gjennom bladene. Du kan også slippe sol på takterrassen der du får en nydelig utsikt over både havet og fjellene. Hvis du skal en tur "til byen" tar det deg kun 5 minutter å gå til Maioris hovedgate med de mange butikkene, og skal du enda lengre vekk kan du ta lokalbussen som forbinder Amalfi og Salerno, og som stopper bare noen få meter fra hotellet. Ankommer du med bil er det også muligheter for å parkere i nærheten (mot betaling). Vi gjør oppmerksomme på at det er en del trapper her og ingen heis, så det er en fordel å være god til beins.

Pene, men enkle rom

De 9 rommene på Hotel Maiori Antica er fordelt på to etasjer. Rommene er pent, men enkelt innredet og har aircondition, telefon, tv, minibar, Wi-Fi og eget bad med toalett, dusj og hårføner. Det er ikke noe særlig utsikt fra rommene som enten vender mot byen, hagen eller havet.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Maiori Antica

Les personlige anmeldelser av Hotel Maiori Antica som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Maiori Antica. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 7 anmeldelser fra Hotel Maiori Antica

Vakre omgivelser og total ferie atmosfære for alle pengene

Maiori er først og fremst en enormt vakker liten by ved foten av fjellet fylt med sitrontrær og helt ned til den vakreste stranden med det klareste blå vannet. Vårt inntrykk var at det er en by hvor italienerne selv drar på ferie, derfor er det nesten utelukkende italienske turister - eller så er det fordi det er så få internasjonale turister at italienske feriegjester bare strømmer til Maiori. Det betyr også at det er svært begrenset engelskkunskaper i hele byen, men det er en del av sjarmen :-)
Maten er ikke den største gastronomiske opplevelsen generelt - men hvis du kan "holde ut" å spise pizza, ost og pasta i lange baner, er det ingen problemer.

Hotel Maiori Antica er et lite vakkert sted, drevet av søte, imøtekommende mennesker. Det ligger like ved stranden og kun 4 minutters gange ned til "sentrum" og alle restaurantene. Fint rom, med akkurat det som skal være.
Omgivelsene er super vakre - sitronlunden er bare så nydelig å sitte i under frokosten. (Men hvis du er veldig følsom for myggbitt - som jeg er - er det ikke ideelt å sitte mellom sitrontrær på kvelden, da det er noen dyr i luften. Litt kjedelig, men absolutt ikke hotellets feil).

Kan definitivt anbefale både byen og hotellet hvis du vil ha en fin, avslappende solferie i vakre omgivelser.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Maiori Antica

Les mer

Bedømmelse av Hotel Maiori Antica

Les mer

Bedømmelse av Hotel Maiori Antica

Les mer

Fantastiske Maiori

Deilig ferie i Maiori og superhyggelig å bo på Hotel Maiori Antica.

Les mer

Virkelig bra

Har hatt et veldig fint opphold her, ypperlig service til tross for språk språkbarrieren, hele uken følte vi oss velkommen, vi vil komme igjen ....

Les mer
 
search map