Hotell i Maiori på Amalfikysten

Hotel Maiori Antica

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Bo midt i byen, på landet og ved havet

Det er ikke så ofte du kan kombinere en ferie på landet med en byferie og en badeferie på én og samme tid, men på lille Hotel Maiori Antica er dette faktisk mulig. Hotellet, som egentlig burde betegnes som et bed & breakfast, ligger i sentrum av byen Maiori langs den vakre Amalfikysten. Byen er en av de litt større på kysten og det er mye lokalt liv. I tillegg til butikker, restauranter og kaféer har Maiori et stort utvalg av hoteller, samt den lengste stranden på hele Amalfikysten. Stranden ligger kun ca. 50 meter fra det lille hotellet, så selv om hotellet ligger litt tilbaketrukket og ikke har noen svømmebasseng kan du enkelt velge det dersom du planlegger en skikkelig badeferie. Hotel Maiori Antica ligger i en deilig, frodig sitronlund ved markene og fjellene bak byen som nærmeste naboer, og selv om kystveien kun ligger noen få meter fra hotellet bor du stille og fredelig.

Spis frokost i den hyggelige hagen

Det er Sara som eier stedet og hun gjør alt for at du skal få en så god ferie som overhodet mulig. Spis frokost i den fantastiske hagen om sommeren, men vær likevel oppmerksom på at det ikke serveres en like stor frokostbuffét her som mange andre steder. Det lille hotellet holder på de italienske tradisjonene, så det er hovedsakelig søte ting som står på menyen - for ikke å glemme kaffe, naturligvis. Hvis været ikke viser seg fra sin beste side serveres frokosten på rommet ditt. På grunn av størrelsen har heller ikke hotellet restaurant, men til gjengjeld har Sara laget avtaler med flere av de nærliggende restaurantene, så du finner et godt utvalg av spisesteder innenfor kort gangavstand fra hotellet.

Les mer om Hotel Maiori Antica

Nyt dagen i skyggen av sitrontrærne

Hotellets største fordel er den deilige hagen som du er mer enn velkommen til å benytte i løpet av dagen. Her kan du nyte tilværelsen mellom de hvite søylene og under de mange sitrontrærne som danner et skyggefullt "tak". Sitronplantasjen skaper også en helt spesiell atmosfære når solens stråler skinner ned gjennom bladene. Du kan også slippe sol på takterrassen der du får en nydelig utsikt over både havet og fjellene. Hvis du skal en tur "til byen" tar det deg kun 5 minutter å gå til Maioris hovedgate med de mange butikkene, og skal du enda lengre vekk kan du ta lokalbussen som forbinder Amalfi og Salerno, og som stopper bare noen få meter fra hotellet. Ankommer du med bil er det også muligheter for å parkere i nærheten (mot betaling). Vi gjør oppmerksomme på at det er en del trapper her og ingen heis, så det er en fordel å være god til beins.

Pene, men enkle rom

De 9 rommene på Hotel Maiori Antica er fordelt på to etasjer. Rommene er pent, men enkelt innredet og har aircondition, telefon, tv, minibar, Wi-Fi og eget bad med toalett, dusj og hårføner. Det er ikke noe særlig utsikt fra rommene som enten vender mot byen, hagen eller havet.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map