Hotell i Maiori på Amalfikysten

Hotel Club Due Torri

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Direkte oversatt betyr Hotel Due Torri "hotellet med de to tårnene", og selv om hotellet ikke har noen tårn er vår tolkning at det ene tårnet er hotellet selv, og det andre er det normanniske tårnet som det er utsikt mot fra hotellet. Det normanniske tårnet ligger på klippepynten rett overfor hotellet og er i dag en av de beste restaurantene på hele Amalfikysten.

Et favoritthotell blant norske reisende

Hotellet er kjent blant de fleste nordmenn som har vært på Amalfikysten. Det er et utrolig populært hotell, både på grunn av den familiære stemningen, den gode maten, og ikke minst på grunn av den fabelaktige utsikten over kysten mot byen Ravello i det fjerne. Om kvelden sitter du på første rad til solnedgangens oppvisning, og under middagen fortrylles du av de mange små lysene i fjellsidene som mest av alt minner om en funklende stjernehimmel. Hotellet ligger på selve kystveien ca. 5 minutters gange fra Maioris sentrum, men til tross for den ofte intense trafikken på veien plages man stort sett av aldri av trafikkstøy. Om natten kan du falle i søvn til bølgenes brus, og hvis du er tidlig oppe kan du nyte synet av de lokale, små fiskerbåtene som seiler helt inntil klippene om natten for å fange blekkspruter.

Ligg på din egen strand blant klippene

Hotellet har sin egen private lille strand, godt gjemt mellom klippene og en trapp fører deg helt ned til vannet. Som overalt på Amalfikysten betales det for solsenger og parasoller på stranden. Alternativt kan du bruke den offentlige delen av stranden i selve Maiori, som da er gratis. Stranden i Maiori er den lengste på hele Amalfikysten, og da mesteparten av stranden er privat innkreves det betaling i høysesongen fra juni til og med september.

Infinity-basseng på taket

I 2017 fikk hotellet endelig tillatelse til å installere et svømmebasseng på taket. Det er et lite mirakel å få gjennomført noe slikt i et UNESCO-område som Amalfikysten, men nå er det her og selv om det ikke er blant de største, er det et fantastisk sted å tilbringe en deilig sommerdag. Du kan naturligvis også nyte tilværelsen og lese en god bok på en av de mange solsengene under en skyggegivende parasoll.

Innta måltidene dine under åpen himmel på terrassen

Hotellet har resepsjon og lobby på bakkeplan. Derfra går to heiser opp gjennom fjellet til de øverste etasjene der du finner hotellets bar, fellesstue, restaurant og rom, som alle ligger i 7. og 8. etasje med restauranten over dem igjen. Restauranten benyttes både til frokost, lunsj og middag - sistnevnte foregår naturligvis på den store utendørsterrassen under stjernehimmelen i sommersesongen.

Rom med 5-stjerners utsikt

Alle rommene har en fantastisk havutsikt, og de fleste har egen balkong. De vanligste romtypene er Standard og Superior. Superior-rommene har blitt renoverte i løpet av det siste året, mens Standard-rommene er av eldre dato. Størrelsesmessig varierer rommene en del, og noen Standard-rom er større enn Superior-rommene og omvendt. Hotellet har også flere familierom og enkelte mindre suiter. Alle rommene har eget bad med hårfører og dusj eller badekar, safe, minibar, tv, telefon og aircondition. Offisielt har hotellet 4 stjerner, og selv om utsikten er minst 5-stjerners er rommene litt mer beskjedne. Vi gir dem 3 stjerner, men med plusstegn bak Superior-rommene, familierommene og Junior Suitene. Rommene vender enten mot det gamle normannertårnet eller mot byen Maiori, men alle har havutsikt. OBS.Dobbeltrom (economy) har en enklere innredning og kun vinduer.

Les om rommene på Hotel Club Due Torri

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Club Due Torri

Les personlige anmeldelser av Hotel Club Due Torri som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Club Due Torri. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 11 anmeldelser fra Hotel Club Due Torri

Fantastik - ekte italiensk sted

Les mer

Bedømmelse av Hotel Club Due Torri

Les mer

Bedømmelse av Hotel Club Due Torri

Les mer

Bedømmelse av Hotel Club Due Torri

Les mer

Bedømmelse av Hotel Club Due Torri

Les mer

Bedømmelse av Hotel Club Due Torri

Les mer
 
search map