Hotell i Maiori på Amalfikysten

Hotel Botanico San Lazzaro

Nyt hagen og lukten av sitrustrær Epsempel på familierom Eksempel på rom
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Botanico San Lazzaro ligger på en terrasse på toppen av den lille byen Maiori, og herfra kan du nyte den uforglemmelige utsikten. Utsikten vil i seg selv være en tilstrekkelig unnskyldning for å bestille et opphold, men det er mye mer.
Fra Hotel Botanico tar det mindre enn 10 minutter å nå sentrum av Maiori. Ta heisen ned og nyt livet i den koselige og veldig lokale byen. Maiori er en relativt liten by med lengst "sand" strand på Amalfikysten. Langs strandpromenaden er det et godt utvalg av butikker, barer og restauranter. Sentrum er ganske livlig i høysesongen. Like i utkanten av byen, og bare en kort spasertur fra hotellet ligger det imponerende vakttårnet Torre Normanna, som i dag er innredet til en av kystens beste restauranter. Gå ut og besøk den, for den er ganske spektakulært, og de har et veldig bra kjøkken.

Hotel Botanico er også et godt utgangspunkt for å utforske Amalfikysten og alle dens hemmeligheter. Det er mange gode turstier i nærheten, og hvis du velger å leie en bil eller scooter, kan du lett komme til attraksjoner som Napoli, Pompeii, Sorrento og med båt kan du ta til øyene Ischia og Capri.

En vakker eksotisk hage

Som en spesiell godbit, er Hotel Botanico San Lazzaro omgitt av en ca. 2,5 hektar hage med eksotiske planter. Det er en sitron lund og en botanisk hage, begge er lagt på de mange terrassene som beliggenheten krever. Det er interessant å vandre rundt og beundre de mange planter eller finne et rolig hjørne hvor du kan lese en bok, eller bare nyte utsikten.

Les mer om Hotel Botanico San Lazzaro

Privat strandservice

Fra hotellet tar det ca. 10 minutter å gå til den private stranden med solsenger og parasoller, eller du kan velge å ta shuttle "bus". Hvis du foretrekker å bo på hotellet, er det nok av fasiliteter og ulike tjenester. Hotellets velværesenter tilbyr en badstue, tyrkisk bad, boblebad, avslapningsområde, "emosjonelle dusjer" og utendørs massasje, hvor du kan nyte den fantastiske utsikten. Svømmebassenget er også et ideelt sted å tilbringe en fin dag, og selvsagt er det solsenger og parasoller. Hvis du har lyst på flere aktiviteter, er det også et utendørs treningssenter.

God mat

Gastronomisk sett er du også i trygge hender på 5-stjerners hotellet. Restauranten har en intim romantisk atmosfære, og serverer retter fra både napolitanske kjøkken samt italiensk. Selvfølgelig er det også en pizzeria som serverer landets "nasjonalrett". Restauranten er supplert med hele to bar'er. Bassengbaren, hvor du i løpet av dagen kan få forfriskninger og snacks. Fra sent på ettermiddagen kan du benytte baren til en aperitiff eller en drink etter middag. Det er parkering (mot tillegg) og gratis wi-fi på hele hotellet.

Room med utsikt

Hotel Botanico San Lazzaro er et lite boutiquehotell med bare 18 rom. Det finnes flere forskjellige romtyper og alle har minimum, en balkong eller terrasse med direkte eller side havutsikt, aircondtion, satellitt-TV, safe, minibar, skrivebord, wi-fi, bad med boblebad dusj og hårføner.

Les om rommene på Hotel Botanico San Lazzaro

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map