Feriebolig i Maiori på Amalfikysten

Casa Vacanze Maiori

 
Casa Vacanze Maiori er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Vacanze Maiori er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Maiori her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bo sentralt et steinkastet fra sjøen og stranden

Casa Vacanze ligger på kystveien i sentrum av Maiori og nær butikker, barer og restauranter. Byen er ganske livlig i sommersesongen, men også veldig lokal. I utkanten av byen ikke langt fra Casa Vacanze er det gamle vakttårnet Torre Normanna, som i dag er innredet som en av Amalifikystens beste restauranter. Sjekk den ut, for den har en spesiell atmosfære, utsikten er fantastisk og de servere naturligvis veldig god mat.

Stranden er den lengste på Amalfikysten, du trenger bare krysse kystveien for å stå med føttene i vannet. Den lokale bussen som kobler Salerno til Amalfi, stopper nesten utenfor døren. Hvis du har planer om å utforske området og du foretrekker å lage et måltid til deg og din familie, er Casa Vacanze et veldig godt og økonomisk fornuftig alternativ til hotellene i området. Amalfikysten tilbyr også flotte turstier og uforglemmelig utsikt. Hvis du ikke er av den aktive typen, anbefaler vi deg å leie en bil og utforske Amalfikysten, Pompeii, Sorrento og øyene Ischia og Capri. Du vil elske det!

Gode fasiliteter og så har du stranden

Hvis du velger å bo i en leilighet på Casa Vacanze Maiori, er du helt uavhengig av andre, trenger du hjelp, eller når du sjekker inn, skjer det på det nærliggende Hotel Panorama, som ligger i sentrum litt lenger nede ved kystveien. Stranden ligger som jeg for dine føtter og er et perfekt sted hvis du ønsker å slappe av, og det er parasoller og solsenger til din disposisjon til spesial pris (spør på hotellet). På stranden er det også en bar hvor du kan få noe å drikke og en matbit samtidig som det er wi-fi service. Du kan parkere gratis i Maiori, men det er parkering i bygget mot tilleggsavgift. Det er wi-fi i fellesområder.

Les mer om Casa Vacanze Maiori

Lyse og velutstyrte leiligheter

Casa Vacanza Maiori har 18 romslige leiligheter i ulike kategorier. Alle er innredet i moderne stil med moderne fasiliteter. Det er en stue, kjøkken, TV, aircondition, bad med toalett, dusj og hårføner. Leilighetene har enten skrå eller full havutsikt. Noen av leilighetene har en terrasse, vaskemaskin og oppvaskmaskin, men det kan ikke garanteres på forhånd.

Les om leilighetene på Casa Vacanze Maiori

Sjul teksten
 
 
search map