Hotell i Maiori på Amalfikysten

B&B Maiuré

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Lokale farge på første klasse

Den lille Bed & Breakfast Maiuré ligger ca. 400 meter opp hovedgaten i Maiori, det tar bare noen få minutter å gå til sentrum og stranden. Maiori er en av de mest sjarmerende byene på Amalfikysten, og er også den byen med den lengste stranden. Det er et godt utvalg av både butikker og restauranter, med veldig mye lokale farger. I motsetning til oss fra det høye nord, lever de italienske familier det meste av deres liv på gaten, så her kan du daglig følger de gamle menn spille kort i hovedgaten, mens den familiens yngste lære seg å sykle.

Hvis du får lyst til å dra på utflukter i området, kan du alltids hoppe på lokalbussen, som forbinder byene Salerno og Amalfi, men du kan også velge å oppleve den vakre kystlinjen fra sjøen. Kommer du til Maiori med bil, er det flere lokale parkeringsplasser hvor du kan parkere bilen mot et betaling. Men vær oppmerksom på at selve hovedgaten er gågate mesteparten av dagen.

Patricia ta godt vare på deg

Vertinne Patricia har et øye på hver finger og gjør alt hun kan for å få sine gjester til å føle seg hjemme. Hennes mål er at alle skal ha en virkelig god ferie med gode opplevelser. Det hele begynner innenfor veggene i B&B Maiuré, som ble totalrenovert i 2016. Det er en avslappet atmosfære og vakre designer møbler med god komfort. Hva sier du til å nyte frokosten ute på den store terrassen mens du betrakter den vakre utsikten over hustakene og fjellene? Skulle været vise seg fra sin mindre hyggelig side, kan du selvsagt også spise innendørs. På terrassen er det også solsenger hvor du kan kose deg med en god bok, blir solen for skarp kan du bare flytte inn i skyggen. Det er gratis wi-fi overalt, men du må være klar over at du ikke kan forvente en døgnbetjent resepsjon.

Les mer om B&B Maiuré

Vakre rom i elegant stil

På B&B Maiuré er det bare 6 rom, men til gjengjeld er innredningen både stilfull og elegant. Alle rommene er innredet i forskjellige stiler med god komfort. Det er air condition, wi-fi, satellitt-TV, bad med toalett, dusj og hårføner. Vær oppmerksom på at noen av rommene har takvinduer.

Les om rommene på B&B Maiuré

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map