Hotell i Maiori på Amalfikysten

B&B Casa Raffaele Conforti

 
B&B Casa Raffaele Conforti er ikke tilgjengelig for øyeblikket
B&B Casa Raffaele Conforti er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Maiori her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Den lille Bed & Breakfast Casa Raffaele Conforti ligger i sentrum av Maiori, nær både hovedgaten og stranden. Maiori er en veldig fin by med stort lokalt liv, selv om noen kanskje tror at det ser litt kjedelig ut, på grunn av de mange bygninger fra 60-tallet. Det er det en helt naturlig forklaring på, for i oktober 1954 ble byen rammet av en flodbølge som feide det meste av byen bort. Huset hvor Casa Raffaele ligger, var en av dem som "overlevde", det er derfor vi nå kan tilby denne lille perlen som du enten vil elske eller hate.

Bo sentralt nær stranden

Maiori er en by på Amalfi-kysten, hvor du finner den lengste stranden og det tar deg bare noen minutter å gå dit. Samtidig har du et veldig godt utvalg av butikker og restauranter like utenfor døren, den lokale bussholdeplassen for både Salerno og Amalfi er heller ikke langt unna. Hvis du tilhører de aktive, er det også gode turmuligheter i nærområdet. Blant annet tar den relativt lette tur på Sitronstien, som forbinder byene Maiori og Minori knapt en time, den starter rett bak kirken. Det er også gode muligheter til å gå på utflukter med de lokale busser, hvis du ikke foretrekker å seile.

Enkelt men funksjonelt

Bygningen hvor Casa Raffaele Conforti ligger i 4. etasje ble bygget på slutten av 1800-tallet, i den gamle leiligheten er det ikke mye som har endret seg siden den gang, selv ikke interiøret. Leiligheten ligger i et såkalt condominio, som er en vanlig etasjebygning. Derfor skal du ikke la deg bli skremt av den litt forfalne oppgangen, som ikke bare tilhører den lille Bed & Breakfast, men også brukes av alle de vanlige innbyggerne i eiendommen.

Det er ingen heis, så du må være forberedt på å bære bagasjen opp til 4. etasje, når du går inn døren, trår du inn i en tidslomme, eller som noen kanskje heller vil kalle det et museum. Hvis du tilhører de som ville elske å bo i Nasjonalmuseet kaldt "Viktorianske hjem", har du funnet helt riktig sted. Bortsett fra at det er nå innlagt både vann strøm - OG internett, er det ikke mye som har endret seg siden bygningen ble bygget.

Det var en gang

Eierne har helt bevisst forsøkt å bevare så mye av den opprinnelige innredningen som det har vært mulig, dette gjelder både tapeter, møbler og innredning. Derfor skal du ikke bli overrasket om ting er litt slitt, det er rett og slett tidens tann. Det er en liten resepsjon og en koselig stue hvor du også spise frokost, hvis ikke været tillater deg å sitte ute på balkongen og nyte utsikten over hustakene.

Les mer om B&B Casa Raffaele Conforti

Her går nytt og gammelt hånd i hånd

Casa Raffaele Conforti har kun 9 rom. De fleste er innredet med antikke møbler og mange har tak fresker. Andre har et mer "moderne" utseende, og flere har en liten balkong. Det er en safe i resepsjonen. Alle rommene har TV, minibar, air condition, wi-fi og bad med toalett, dusj og hårføner. Et enkelt bad er av praktiske årsaker innredet i en antikk garderobe, så sjekk nøye om du er heldig å få nettopp dette spesielle rommet.

Les om rommene på B&B Casa Raffaele Conforti

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av B&B Casa Raffaele Conforti

Les personlige anmeldelser av B&B Casa Raffaele Conforti som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av B&B Casa Raffaele Conforti. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra B&B Casa Raffaele Conforti

Bedømmelse av B&B Casa Raffaele Conforti

Les mer

Bedømmelse av B&B Casa Raffaele Conforti

Les mer
 
search map