Anmeldelser av Aparthotel Santa Tecla

 
Aparthotel Santa Tecla er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Aparthotel Santa Tecla er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Maiori her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Aparthotel Santa Tecla

Les personlige anmeldelser av Aparthotel Santa Tecla som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Aparthotel Santa Tecla . I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Aparthotel Santa Tecla

Vi fikk to fine leiligheter med alt vi trengte. God beliggenhet, rolig og sentralt. Vennligt og hjelpsommt personale. Shopping, restauranter, strand og transport alternativer i nærheten. Det var liv i byen, men den var ikke overfylt. Vi hadde ingen bil og brukt offentlig transport, busser og båter som fungerte veldig bra.

Amalfikysten som feriedestinasjon

Ytterst ute på strandpromenaden i Maiori mot Salerno er en restaurant som ikke ser ut som mye, men som er fylt med italienerne, hvis du venter å spise til rundt kl. 21.

Aparthotel Santa Tecla
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
 
Selve overnattingen på Aparthotel Santa Tecla
Toromsleilighet med balkong for 2+3 personer
 
Fasiliteter på stedet
Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Internettilgang / WiFi
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2017
Antall reisende 4 voksne, 2 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra dansk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map