Feriebolig i Maiori på Amalfikysten

Aparthotel Santa Tecla

 
Aparthotel Santa Tecla er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Aparthotel Santa Tecla er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Maiori her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I tillegg til disse fornøyelsene bidrar den sentrale beliggenheten i Maiori også til å gjøre ferien din ekstra hyggelig. Det er nemlig knappe 100 meter til strandpromenaden og den deilige stranden der du kan leie strandplass. Og du får behagelig gangavstand til matvarebutikker, kaféer, kiosker og byens øvrige tilbud.

Utendørsbasseng og andre komfortable fasiliteter

Aparthotel Santa Tecla har et flott bassengområde med tilhørende solsenger og parasoller. Og som gjest her kan du også benytte deg av Hotel Panorama (100 meter unna) sin takterrasse med basseng og soldekk der du får en herlig utsikt over havet og Amalfikysten. Det er til og med en cocktailbar her oppe der du kan kjøpe forfriskninger og lett snacks i løpet av dagen. På kvelden mellom kl.18:00-20:00 arrangeres det Happy Hour med alt det innebærer her oppe.

Spis hjemme eller på stedets restaurant

Når det gjelder lunsj og middag har du flere valgmuligheter, og det er det som er så flott med å bo i ferieleilighet. Enten kan du lage maten selv "hjemme", noe som alltid er koselig og kjekt da det er enkelt å få tak i gode råvarer her i Italia, eller du kan gå bort til Sfusato, hotellets restaurant (ligger på Hotel Panorama). Luca Minopoli er sjefskokken på kjøkkenet der, og han sørger for at du får smake lokale, tradisjonelle retter med preg av Amalfikystens oppskrifter.

La bilen stå

Siden du bor sentralt i den lille byen Maiori har du gangavstand til byens mange tilbud, så du kan la bilen stå når du skal ut og spise eller ta en tur ned til stranden - der du faktisk finner en trivelig strandbar. Du bor nært bussholdeplassen og kan dermed enkelt komme deg til Amalfikystens mange sjarmerende byer uten å måtte bekymre deg for parkering eller smale veier - det tar bussjåføren seg av slik at du bare kan nyte utsiktene underveis. Hvis du vil vite mer om hva som er i nærheten når du bor på Aparthotel Santa Tecla kan du kontakte resepsjonen som gladelig hjelper deg med tips og råd.

Greit å vite

Hvis du er allergisk mot gluten finnes det alternative retter i restauranten, bare gi beskjed god tid i forveien. Det er til og med mulig å få kjøpt frokost på stedet, og Wi-Fi er tilgjengelig på hotellet, i leilighetene og på stranden. Strandservice tilbys mellom 15/5-4/10 (avhengig av været), og benyttes mot ekstra betaling på stedet. Service som frokost og middag kan også kjøpes, enten ved bestilling for alle dagene eller på Hotel Panorama.

Les mer om Aparthotel Santa Tecla

Bo komfortabelt

Leilighetene er lyse og romslige med innredning preget av en klassisk "strandstil". Alle har komfyr, balkong med utsikt mot bassenget og byen - enkelte leiligheter har havutsikt. Andre fasiliteter er aircondition, satellitt-tv, kjøleskap, safe og bad.

Leilighetene på Aparthotel Santa Tecla

Ettromsleilighet med balkong for 2+1 personer

Består av en stue med kjøkkenkrok og 3 soveplasser derav én er i sovesofa, et bad med dusj/badekar, og en balkong. Plass til 1 ekstraseng.

Toromsleilighet med balkong for 2+3 personer

Består av en stue med kjøkkenkrok og 2 soveplasser i sovesofa, et soverom med 2 soveplasser, et bad med dusj/badekar og en balkong. Plass til 1 ekstraseng.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Aparthotel Santa Tecla

Les personlige anmeldelser av Aparthotel Santa Tecla som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Aparthotel Santa Tecla . I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Aparthotel Santa Tecla

Vi fikk to fine leiligheter med alt vi trengte. God beliggenhet, rolig og sentralt. Vennligt og hjelpsommt personale. Shopping, restauranter, strand og transport alternativer i nærheten. Det var liv i byen, men den var ikke overfylt. Vi hadde ingen bil og brukt offentlig transport, busser og båter som fungerte veldig bra.

Les mer
 
search map