Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byens navn stammer fra Reghinna Maiori, og må ikke forvirres med den nærliggende landsbyen Minori (Reghinna Minori). Navnene refererer til store og lille Reghinna, som er de to elveløpene som skiller de to byene. Byen ligger fint til ved vannet med fjellene i ryggen og en deilig strandpromenade. I det hyggelige, lille sentrumet finner du de fleste bekvemmeligheter som du kan få bruk for i løpet av ferien, som apotek, restauranter, bar/pizzeria og dagligvarehandel.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Nytt møter gammelt

Maiori er både et feriested og en fiskerby, og det er nettopp denne kombinasjonen som tiltrekker mange besøkende, spesielt i sommerhalvåret. Ved første øyekast ser det ut som om byen ble grunnlagt på 50-tallet, men forklaringen på mange av Maioris nyere bygninger er et enormt jordskred som raste vekk store deler av byen i 1955. Derfor er de fleste bygningene konstruerte etter 1955. Heldigvis slapp noen av de opprinnelige bygningene unna skredet, som Santa Maria delle Grazie og klosteret San Francesco.

Nyt omgivelsene

Vakre sitrontrær og vinranker - Amalfikysten er verdenskjent for sin skjønnhet, og de fleste som enda ikke har vært her drømmer om å oppleve det selv, noe som er fullt forståelig. En dramatisk kyststrekning venter på deg, og havet skaper en flott kontrast til de bratte fjellene. Som besøkende kan du velge å slappe av på stranden, besøke noen av Amalfikystens andre perler, som romantiske Positano og sjarmerende Amalfi, eller hva med å ta båten ut til øya Capri? Hvis du liker aktive ferier kan du gå tur (det er flere fine turstier som starter i Maiori), sykle eller nyte havet med hyggelige båtturer, dykking eller snorkling.

Les mer om Maiori

Sjul teksten
 
 
search map