Bes√łk La Reggia Designer Outlet

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Amalfikysten utstråler glamour og har lenge vært et av jet-setternes mest foretrukne feriesteder, og derfor kan det bare forventes at man kan shoppe seg til high fashion i nærheten. Skulle dere derfor unne dere et besøk i Campania regionen og få lyst til å shoppe til gunstige priser, finner dere outlet-byen La Reggia kun 30 minuter fra Napoli, lett tilgjengelig nær motorveien A1.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Strukturen og merkenavnene

La Reggia er Campanias første outlet-by, som arkitektonisk er inspirert av nyklassisismen fra det kongelige slottet i den nærliggende byen Caserta. Her kan dere spare 35 - 70 % på det siste årets moteklær i mer enn 100 butikker, som huser noen av de mest kjente merkenavnene som Adidas, Calvin Klein, Camper, Diesel, Ferré, Prada, Trussardi, Valentino og mye, mye mer. Outlet-byen har i tillegg restauranter og barer så dere kan nyte forfriskninger mellom slagene, og om sommeren avholdes det flere musikkarrangementer med gratis-konserter.

Adresse og annen nyttig informasjon

La Reggia designer Outlet
S.P.336 Sannitica - 81025 Marchianise
http://www.mcarthurglen.com/it/la-reggia-designer-outlet/it/


Åpningstider:
mandag – søndag kl. 10:00-22:00

Spør gjerne en av våre erfarne reisekonsulenter om tips og råd angående overnattinger i nærheten av La Reggia Designer Outlet. Vi har over 15 års erfaring med reiser i Italia, og hjelper dere gladelig med å realisere drømmeferien deres.

 
 

Anbefalinger for deg

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populært i Campania

search map