Agriturismo i Gaiano di Fisciano i Campania

Azienda Agricola Barone Antonio Negri

 
Azienda Agricola Barone Antonio Negri er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Azienda Agricola Barone Antonio Negri er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Gaiano di Fisciano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Agriturismo Barone Antonio Negri ligger i den lille byen Gaiano di Fisciano, ca. 20 km fra havet ved Amalfikysten og 40 km fra Pompeii. Gården eier mange hektar rundt landsbyen, og innlosjering skjer enten i den sentrale eiervillaen eller ved det gamle bondehuset i utkanten av byen, der baron Negris datter har innredet noen av rommene. Her finner dere et spisested og utendørs oppholdsområde med svømmebasseng, vannmassasje og terrasse.

La feriedagene begynne

Smak på gårdens egenproduserte økologiske varer som mozzarella, charcuteri, olivenolje, vin, syltet grønnsaker, nøtter, valnøtter, kjeks og kaker.... alt hva den lokale landbrukstradisjonen kan by på. Gårdens spisested gir dere også muligheten til å smake på andre lokale bønders produkter. Slapp av ved det nyrenoverte bassenget, og dens flotte terrasse med solsenger og parasoller. Eller hva med en tur i saunaen og det tyrkiske badet? La barna fryde seg over å få hilse på alle kaninene, kyllingene, endene, grisene og det lille eselet Serafina. Få hjelp til alt dere trenger i resepsjonen, og nyt en god bok i fellesstuen eller på en av terrassene - der frokost og middag for øvrig serveres på godværsdager. Rommene er alle restaurerte, romslige og pent møblerte med tv og privat bad.

Les mer om Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Bestill gårdsferie i det grønne

Se frem til en uforglemmelig ferie på den sør-italienske landsbygda, og opplev en autentisk gård på nært hold. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Les om rommene på Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Les personlige anmeldelser av Azienda Agricola Barone Antonio Negri som ligger i Campania. Bedømmelsene av agriturismoen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Azienda Agricola Barone Antonio Negri. I tillegg til vurdering av selve agriturismoen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Bedømmelse av Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Les mer

Bedømmelse av Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Les mer

Bedømmelse av Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Les mer

Bedømmelse av Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Les mer

Brit og rejsefælle fra Nesoddtangen i Norge boede på Azienda Agricola Barone Antonio Negri i Gaiano di Fisciano fra d. 1. til d. 8. august 2007.

Veldig hyggelige mennesker i landsbyen. Vi leide ikke bil og var, med unntaken av 2 dager, kun ved bassenget. Vi fikk fantastisk service og god mat i enorme mengder til alle måltider. Vi fikk det fineste rommet. Det som kan være dumt er at det ikke er noe uteplass på rommet vi fikk og at det ikke er mulig å se ut. For oss gikk det allikevel bra. Vi var på gården eller i landsbyen frem til vi skulle legge oss uansett. Jeg anbefaler alle å lære seg noen fraser italiensk eller ha med en italiensk ordbok. Det var veldig få som kunne engelsk. På gården vår snakket Monica engelsk. De resterende snakket kun italiensk. Selv i Salerno og Napoli hadde vi problemer hvis vi ikke prøvde å gjøre oss forstått på italiensk.

Jeg anbefaler alle å ta noen dager på gården, ha med seg bil og se den delen av Italia. Veldig hyggelige mennesker. Fantastisk service. Vi likte veldig godt at det var så mange terrasser med sittegrupper rundt omkring på gården. Både menneskene på gården og de lokale var hyggelige, vennlige og serviceminded. De har ingen spisesteder i landsbyen, men man får alle måltidene på gården hvis man ønsker en full dag der.


Les mer

Bedømmelse av Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Les mer
 
search map