Agriturismo i Gaiano di Fisciano i Campania

Azienda Agricola Barone Antonio Negri

 
Azienda Agricola Barone Antonio Negri er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Azienda Agricola Barone Antonio Negri er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Gaiano di Fisciano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Agriturismo Barone Antonio Negri ligger i den lille byen Gaiano di Fisciano, ca. 20 km fra havet ved Amalfikysten og 40 km fra Pompeii. Gården eier mange hektar rundt landsbyen, og innlosjering skjer enten i den sentrale eiervillaen eller ved det gamle bondehuset i utkanten av byen, der baron Negris datter har innredet noen av rommene. Her finner dere et spisested og utendørs oppholdsområde med svømmebasseng, vannmassasje og terrasse.

La feriedagene begynne

Smak på gårdens egenproduserte økologiske varer som mozzarella, charcuteri, olivenolje, vin, syltet grønnsaker, nøtter, valnøtter, kjeks og kaker.... alt hva den lokale landbrukstradisjonen kan by på. Gårdens spisested gir dere også muligheten til å smake på andre lokale bønders produkter. Slapp av ved det nyrenoverte bassenget, og dens flotte terrasse med solsenger og parasoller. Eller hva med en tur i saunaen og det tyrkiske badet? La barna fryde seg over å få hilse på alle kaninene, kyllingene, endene, grisene og det lille eselet Serafina. Få hjelp til alt dere trenger i resepsjonen, og nyt en god bok i fellesstuen eller på en av terrassene - der frokost og middag for øvrig serveres på godværsdager. Rommene er alle restaurerte, romslige og pent møblerte med tv og privat bad.

Les mer om Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Bestill gårdsferie i det grønne

Se frem til en uforglemmelig ferie på den sør-italienske landsbygda, og opplev en autentisk gård på nært hold. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Les om rommene på Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Sjul teksten
 
 
search map